Inred Väggdekoration tips

Det finns inga bestämda regler när det kommer till att visa upp dina väggdekorationer och framkallade foton – de kreativa möjligheterna är oändliga, men det kan kännas som en enorm uppgift. Det är svårt att föreställa sig en tom yta i ditt hem fullt av liv och färg, men vi har satt ihop en video för att hjälpa dig.  De här praktiska tipsen ger dig lite inspiration.

Håll dig inte till en storlek

Olika format och storlekar skapar en intressant kontrast och olika material för väggdekorationerna kan ge struktur. Trä och canvas är till exempel en slående kombination.  Det är också fint att lägga till en ram på väggdekorationen eller en vit kantlinje på några av de framkallade bilderna.

vaggdekorationer framkallade bilder

Mixa och matcha

Växla mellan stående och liggande format så att ögat dras åt olika riktningar. När du blandar olika former kan du enkelt fylla en yta. Blanda även olika fotostilar. Porträtt av vänner och familj är roliga och meningsfulla medan mer konstliknande landskapsbilder och närbilder av strukturer ger allt ett intressant perspektiv. Foton som tagits från oväntade vinklar får väggen att verkligen stå ut.

vaggdekorationer framkallade bilder

Inte bara bilder

Lägg till andra föremål som ljus, växter och speglar för att ge liv åt ytan. Genom att blanda in andra föremål skapar du ett intressant utrymme. Gör rekvisitan extra unik genom att skapa ett kollage i flaskor.

vaggdekorationer framkallade bilder

Känner du dig inspirerad? Skapa väggdekorationer eller framkalla foton av några favoritstunder för att skapa ditt eget unika utrymme. Vårt blogginlägg om att hänga på väggen är fullt av idéer om hur du bäst hänger upp dina väggdekorationer. Du kan även ta en titt på vårt blogginlägg om fotokollage för mer inspiration om framkallade foton. När du har skapat ditt utrymme med väggdekorationer och framkallade foton vill vi gärna att du delar det med oss genom att använda hashtaggen #mittönskefoto för en chans att vinna en värdecheck från önskefoto och komma med i vårt galleri.

Kommentarer