Semesterbok

Det är ingen hemlighet att vi älskar att resa. Och att vi älskar att skapa fotoböcker. Därför är det knappast förvånande att vi älskar att skapa sommar böcker. Titta igenom de semesterböcker vi skapat för att få inspiration, och läs sedan våra tips för hur du skapar din egen…

Omslaget

Semesterbok omslag tips

Välj ut ett foto för omslaget som påminner om hur en resa började. Vi gillar att man valt ut denna slingrande väg. Den är en symbol för hur semestern blev.

Lek med bakgrunder

Semesterbok bakgrund tips

Användningen av denna glob-liknande bakgrund får verkligen sidan att sticka ut. Det är ett perfekt val för att visa foton från flera olika destinationer i en och samma bok.

Tematiska Clip Arts

Semesterbok clip art tips

Hundratals Clip Arts finns tillgängliga i vårt fotoboksprogram, så vilket tema du än väljer kommer du att hitta något som passar. De som har semester som tema passar perfekt bredvid dina strandfoton.

Tematisera det

Semesterbok tema bilder

Presentera alla foton du tagit under en dag på ett uppslag i din fotobok Alla färger kommer att överensstämma och det blir en bra början för att beskriva din resa. ”

Allt om naturen

Semesterbok natur foton

Använd förutom foton av människor även foton av storslagna landskap. ”

Låt kreativiteten flöda

Semesterbok kreativa tips

Blanda olika bakgrunder (som detta löv) med olika Clip Arts. Var inte rädd för att använda flera designer på ett uppslag. Som du ser på denna sida får det verkligen fotona att framträda. ”

Utnyttja layouter på bästa sätt

Semesterbok layout inspiration

Vi har lagt till massor med nya layouter till vårt fotoboksprogram. Det har aldrig varit enklare att ge din fotobok ett proffsigt utseende. Du kan även välja automatisk fyllning. Då placerar fotoboksprogrammet ut dina foton åt dig. ”

Säg det med ord

Semesterbok text tips

Lägg till några ord på fotobokens sidor för att göra den speciell och för att komma ihåg vad du gjorde just den dagen. ”

Framhäv en rolig dag utomhus

Semesterbok rolig utedag tema

Du är inte begränsad till att använda ett visst antal foton per sida. Ett collage som detta är ett bra sätt att presentera flera foton på en sida och för att framhäva en viss dag. Du kan välja manuell eller automatisk fyllning av layouter. ”

Matcha färger

Semesterbok färg matcha

Använd bakgrunder och ramar till dina foton för att få färgerna i dina bilder att framträda. Detta franska landskap framträder ännu tydligare när du lägger till ett par enkla ramar.

Oavsett om du nyss kommit hem från en semester eller håller på att planera en just nu, hoppas vi att du fått inspiration att skapa en egen sommar bok.

För fler tips kan du gå till vår guide för att skapa en fotobok eller titta på våra fototips för att skapa en snyggare fotobok än någonsin. Vad väntar du på? Börja skapa.

Kommentarer