Gör dig redo …

Damma av baddräkten, rota fram sandalerna och förbered kameran – sommaren är snart här. Det är den perfekta årstiden att ta bra bilder av fina stunder tillsammans med familj och vänner.

Antagligen tar du precis som vi de flesta av semesterbilderna när du njuter av solen, är ute på äventyr och reser till nya och intressanta platser. Vi vill gärna hjälpa dig att ta den perfekta bilden, och kommer därför under de kommande veckorna att lägga upp experttips från vår gäst, proffsfotografen Megan Alter. Hon kommer att avslöja hemligheterna bakom att fotografera i direkt solljus, i rörelse, på kvällen och hur du utnyttjar landskapet till fullo.

Istället för att gömma undan dina fantastiska bilder på en hårddisk föreslår vi att du skapar fotoböcker eller väggdekorationer och delar dem med familjen. Börja fundera på hur du kan använda våra fotoprodukter för att få ut mesta möjliga av dina sommarbilder.

BLOG_1_01

Håll koll på önskefotos blogg, Twitter-, Instagram-, Pinterest– och Facebook-sidor eller registrera dig för vårt nyhetsbrev för att se de senaste experttipsen, inspiration, tävlingar och fantastiska priser!

Och slutligen är vi nyfikna på vad du kommer att fotografera i sommar. Berätta för oss! Är du i sociala medier så använd hashtagen #mittönskefoto.

Kommentarer