Mobilapp uppdatering

Med önskefotos app är det roligt, snabbt och enkelt att skapa fotoprodukter i farten och vi uppdaterar hela tiden funktionerna så att du får de bästa verktygen för att skapa. Vår senaste uppdatering är färgstark så läs vidare för att se hur du kan utnyttja appen till fullo.

Sätt färg på dina favoritstunder

Bara från vår mobilapp kan du nu välja mellan 29 olika nyanser för färgade kanter på dina retro bilder.

Mobilapp uppdatering mobilapp

Det finns en färg för varje foto du framkallar, från lågmälda och neutrala till starka och klara. Genom att välja bland flera olika färgade kanter för dina foton kan du skapa iögonfallande detaljer till ditt hem.

Mobilapp uppdatering retro bilder

Lägg till text här

Från vår app kan du nu lägga till text i din fotoprodukt och välja mellan över 50 olika teckensnitt. Använd ord i fotoboken och retro bilder, eller lägg till ett citat på väggdekorationerna..

Mobilapp uppdatering väggdekorationer

Några andra uppdateringar …

Med vår senaste uppdatering kan du nu använda en ny bakgrundsfärg för varje sida i kalendern och fotoboken som du skapar. Det ger en färgstark finish på dina fotoböcker och kalendrar.

Om du vill att din fotobok ska följa ett konsekvent mönster har vi goda nyheter. Du kan nu enkelt välja en layout för alla sidor i fotoboken.


Om du gillar de här nya funktionerna ska du hämta vår mobilapp nu.

Vi kommer att informera om nya funktioner i appen med blogginlägg som det här så håll koll här för fler spännande appuppdateringar.

Kommentarer