Fundera på vilka produkter från önskefoto som skulle passa dina familjemedlemmar. Vi har ett så stort utbud av fantastiska fotoprodukter att det verkligen finns något för alla. Vi tänkte att vi skulle sätta ihop några förslag på fantastiska presentidéer i den här guiden.

Fotoböcker till mamma

Mamma är aldrig lyckligare än när hon kurar ihop sig i soffan med lite varm dryck och bläddrar igenom familjefoton. Så varför inte skapa en premium-fotobok som en present till henne? Med önskefoto kan du skapa fotoböcker av hög kvalitet, snabbt och enkelt.

För att se till att den är riktigt unik och passar hennes stil kan du välja från ett stort utbud av storlekar, former och finishes. Vår fotoboksprogram är verkligen lätt att använda och med den kan du skapa fantastiska layouter för alla dina foton, lägga till ramar, text och till och med clip art. En personlig fotobok är verkligen presenten som man kan gå tillbaka till och njuta av gång på gång.

skapa nu

Fotomuggar till pappa

Arbetsdagen känns betydligt lättare när du påminns  om de speciella familjestunderna, så en personlig fotomugg som du kan dricka ur vid varje kaffepaus värmer i hjärtat varje gång. Vi har alla våra egna arbetsmuggar för att påminna oss om varför vi är där och det finns inget bättre sätt att ha familjen nära, så välj mellan layouter för enstaka eller flera bilder och lägg till ramar och clipart för att göra din fotomugg helt unik . 

skapa nu

Fotoframkallningar för nyblivna föräldrar

Vi vet alla hur snabbt de första veckorna och månaderna med en nyfödd passerar – livet är helt snurrigt och det är svårt att hålla koll på saker. Vi tar hundratals bilder med våra smarta telefoner och kameror, men verkar aldrig få tillfälle att titta på dem.

Vi har alltid tyckt att ett urval av fotoframkallningar på deras stora glädje i livet är en underbar present för nyblivna föräldrar. önskefoto har ett stort urval av storlekar, ramalternativ och finishes för dina foton, varför inte ge dem ett urval av fotoframkallningar som dokumenterar de första stegen på deras nya färd? 

skapa nu

Fotokort för födelsedagsbarnet

Oavsett vad det gäller så bedöms fester från det ögonblick som inbjudan dunsar ner i brevlådan tills den sista gästen går hem. Med fotokort från önskefoto kan du vara säker på att dina gäster blir överförtjusta över den personliga fotokortsinbjudan du har skapat.

De passar dock inte bara till inbjudningar – du kan skapa ett kort för alla tillfällen med önskefoto. Oavsett om det är en inbjudan, ett tack, tillkännagivande eller julkort, kan du välja från vårt enorma utbud av färdiga och redigerbara mallar eller börja med en tom sida och skapa dina egna. Även om ditt projekt blir unikt är högkvalitativ finish och lyxig känsla något som alla våra fotokort har gemensamt. 

skapa nu

Väggdekorationer för tonåringen

Att köpa en present till en tonåring kan vara ett minfält. Det som de gillade för en vecka sedan kan vara helt ute nu, enligt deras sätt att se. Ett enkelt sätt att få lite cred av din tonåring är att skapa en fantastisk väggdekoration från önskefoto för hans eller hennes rum. 

Välj att framkalla dina bilder som fotoposters, på canvas, som aluminiumtavla, på plexiglas eller som en Forex skumtavla. Oavsett om du skapar en liggande, stående eller kvadratisk väggdekoration kan du välja layouter med enstaka eller flera foton, och med vårt fotoboksprogram online kan du lägga till personliga inslag som ramar, bakgrundsfärger och clip art. 

skapa nu

Fotokalendrar till far- och morfäldrar

När du blir mor- eller farförälder kan det vara svårt för dem att hålla jämna steg med alla barn och barnbarn. Men med en vacker personlig fotokalender kan du ge dem 12 månaders magiska ögonblick med familjen i present. Varje månad är en tom duk för dig – lägg till i en enda familjbild eller skapa layouter för flera foton med våra färdiga mallar i önskefotos fotoboksprogram.

Du vet att de kommer att uppskatta varje sida och, med möjligheten att lägga till egna speciella födelsedagar och händelser i kalendern, kommer de att veta exakt när alla viktiga saker händer under året.

skapa nu

Gå bara över till önskefotos hemsida för att bläddra igenom alla våra fantastiska produkter och erbjudanden och sätt igång och skapa ett otroligt fotoprojekt nu.

 

Kommentarer