fototips

Fundera över det här. Fester, semestrar och andra ”stora” händelser är uppenbara fototillfällen men egentligen är det ju de små ögonblicken som är den största delen av livet. Med det i åtanke har vi satt ihop några enkla tips som hjälper dig att uppskatta de små sakerna i livet, och ta några bilder av dem när du ändå håller på.

Skapa fototillfällen

Gå ut på en promenad en gång i veckan för att ta några bilder. Eller bestäm dig för att fotografera minst en sak varje dag.

fototips

Använd din telefon

Den är alltid med dig och de flesta telefoner har en bra kamera nuförtiden så använd den när du får chansen. Läs våra tips om att fotografera med en smartphone och få ut det mesta möjliga av bilderna.

fototips kvinna

Granska dina bilder

Redigera medan du fortfarande har bilden färsk i minnet eller ta en annan medan du kan. Du vill inte se tillbaka på ett ögonblick och känna att du missade det.

fototips

Framkalla dina bilder

Lämna inte bilderna orörda i kameran i flera månader. Hämta den senaste versionen av vår app så blir det enkelt att skapa och beställa framkallningar. Gör det direkt innan du glömmer.

Smartphone Foto

Skapa en fotovisning

Det är det bästa sättet att minnas alla fantastiska saker i ditt liv. Ett fotokollage, en väggdekoration eller någon av dessa kreativa idéer gör att du uppskattar de små ögonblicken i livet varje dag.

fototips

Dela dina foton

Dela dina framkallade bilder med nära och kära. Det gör de små ögonblicken ännu mer speciella för dig och för de personer du delar dem med.

fototips

Vi hoppas att de här tipsen gör att du aldrig missar de små ögonblicken igen. För fler fototips, klicka här

Kommentarer