Vi älskar att ge liv till ögonblick och bevara dem för alltid. Vill du lära känna oss och våra kunder lite bättre? Ta en titt på denna blogg och läs lite rolig fakta och happenings för detta speciella tillfälle

1 bild säger mer än 1 miljon ord!

TÄVLING AVSLUTAD. Vi lever för speciella ögonblick, stora som små & att ni delar era minnen med oss betyder väldigt mycket för oss. För att fira era stunder i livet har vi dragit igång en tävling på vårt Instagram och Facebook konto. I tre veckor framöver drar vi en vinnare varje vecka som kan vinna presentkort på upp till 2000 kr att handla för hos oss (sista vinnaren drar 30/9/2018). Allt du behöver göra är…

Instagram: Tagga ett ögonblick som betyder mycket för dig med #1miljonögonblick & @önskefoto, samt kommentera i vårt inlägg den personen som du delade detta minnet med! Notera att du måste ha öppen profil för att vi ska kunna se bilden.

Facebook: publicera en bild av ett ögonblick som betyder mycket för dig i kommentarfältet samt kommentera den du delade detta minnet med! Delta här!

Vad väntar du på! Delta genom att klicka dig in på en av våra profiler.

Över 4 miljoner meter med fotoböcker

Detta tycker vi är extra kul att dela med er! Alla 1 miljon kunder har tillsammans skapat 4 250 000 meter med fotoböcker i papper. Det är nästan lika långt som från södra till norra Sverige 3 gånger! Det kallar vi många miljoner ögonblick!

Våra fotoböcker produceras på papper som hjälper till att skydda och upprätthålla naturmiljöer och användning av skogen. Vår produktion jobbar och tar hänsyn till att världens skogar ska användas ansvarsfullt.

Vad våra kunder gillar

På plats nr. 1 kommer fotokalendrar som är en perfekt gåva för både familj & vänner och gör planerandet i vardagen lite extra personligt och roligt. Välj ut bilder som passar för varje månad (du behöver bara 13 stk) och skapa något som passar för alla!

På plats nr. 2 kommer våra kommer våra fotoböcker som är perfekta för alla tillfällen; det spelar ingen roll om du vill bevara en unik händelse i livet eller om du vill ta vara på ditt Instagramflöde. Vi har många olika storlekar, material och extra tillägg som ClipArts, Panorama DeLuxe & högglansiga sidor för att göra dina fotoböcker precis så som du vill ha dem. Inte nog med det så kan du upptäcka vår NYHET; Smart assistent, som är till för att göra skapandet av fotoböcker snabbare, lättare och roligare än någonsin.

På plats nr. 3 hittar ni våra framkallade bilder som är snabbt enkelt och roligt att skapa! Välj mellan standard, kvadratisk, retorbilder och fotoförstorningar. I våra app kan du också framkalla färgglada retrobilder.

minbildbank – lagra dina bilder GRATIS

1 juli 2018 lanserade vi minbildbank och redan idag har vi över 1 miljon uppladdade bilder och antalet stiger dag för dag.

minbildbank är en gratis bildlagringstjänst med många funktioner. Du kan ladda upp obegränsat antal bilder, organisera och välja ut dina favoriter med hjälp av att markera bilderna med ett hjärta, bilderna placeras i en stilren tidslinje och minbildbank föreslår automatiskt vilka bilder som hör samman och grupperar dessa i olika händelser som du sedan kan namnge hur du vill. När du sedan ska skapa fotoprodukter kan du enkelt hämta dina bilder från ditt minbildbank-konto. Och det bästa av allt… du har tillgång till alla dina bilder när och var som helst! minbildbank-appen i din mobil & den nätbaserade versionen är kopplade med varandra.

Åter igen tack till alla våra 1 miljon kunder!

Blev du inspirerad av denna bloggen kan du dela den på sociala medier med hjälp av nedanstående ikoner för att inspirera familj och vänner.

Kommentarer