Gör en inbjudan som överträffar den grundläggande informationen genom att skapa en som matchar din dags tema. Vi har över 20 olika fördesignade bröllopsinbjudningar som du kan välja bland och nedan har vi valt några av våra favoriter som matchar olika bröllopsteman. Alla våra designer är helt anpassningsbara så du kan lägga till eller ta bort element så att den passar dig. Och om du inte hittar en som passar din stora dag perfekt kan du också skapa bröllopsinbjudningar från grunden. Nedan hittar du 10 fördesignade kort från vår bröllopskollektion och tre som vi designat själva. Allt du behöver är lite fantasi.

Fördesignade bröllopsinbjudningar

Minimalistisk

För vissa människor är mindre definitivt mer och med så många detaljer och dekorval som omger bröllop är det ibland bättre att hålla det enkelt. Men minimalistisk behöver inte betyda tråkig. Det är skönhet i det enkla. Tänk rena linjer, neutrala färger och naturligt ljus och ha fokus på det lyckliga paret.

Vår kvadratiska minimalistiska kortdesign är perfekt för minimalistiska bröllop. Låt bilden vara fokus i ditt kort och ha bara med namnen på framsidan. Resten av detaljerna kan vara på insidan. Den vita kanten och det enkla teckensnittet ger den en ren finish.

Modern

Moderna bröllop kan betyda allt från att inte ta mannens namn till att inte servera tårta. Men när det gäller teman, har moderna bröllop oftast eleganta designer, slående dekorationer och modern belysning.

För att ta ditt moderna bröllopstema ända ner till inbjudningarna, välj vår moderna geometriska design. De geometriska linjerna på framsidan är eleganta men enkla och teckensnittet sans serif är mycket trendigt.

Klassisk

Klassisk betyder olika saker för alla med när det gäller bröllop menar vi traditionella färger som guld, silver och cremefärgat och tidlösa detaljer som blommor, spets och en tårta i tre lager.

Rött förknippas traditionellt med kärlek så vår klassiska design i rött och guld är perfekt för bröllop med en klassisk känsla. Den vackra blomsterdesignen i vitt och guld finns på insidan och på baksidan och gulddetaljerna ger en lyxig finish.

Romantisk

Om du vill leva ut din alldeles egna saga, ska du välja ett bröllop med romantiskt tema. Blomsterarrangemang bör pryda festplatsen och talen och uppläsningarna ska minst vara kärleksdikter.

För att ange tonen för din stora dag välj vår fördesignade bröllopsinbjudan med vintageblommor. Den perfekta bakgrunden till en bild av brud och brudgum i en kärleksfull omfamning, den har vackra rosor som huvudsaklig dekoration – romantikens blomma.

Bohemisk

Trenden med bohemiska bröllop försvinner inte så omfamna den naturälskande, frisinnade känslan och planera ett unikt boho-bröllop. Hämpa inspiration från hippiekulturen och leta efter naturliga material, hårdekorationer av blommor och översvallande buketter.

Vår klassiska bröllopsinbjudan med blomsterskrift anger tonen för din stora dag och låter gästerna veta att de får uppleva en kärleksfest med bohemiskt tema. De excentriska rosa och blå blommorna på framsidan fortsätter till insidan där det är en enda illustration av en fingerblomma.

Vintage

För ditt vintagebröllop kan du välja att planera det omkring en specifik tidsperiod (t.ex. tjugotalet eller fyrtiotalet) eller så kan du ha massor av roliga saker med retrotema på din stora dag. Det fina med ett vintagebröllop är att det aldrig blir omodernt så du kan vara säker på att du inte kommer att ångra det under kommande år.

Dina gäster kommer att älska vår bröllopsinbjudan med vintageinskription. De neutrala färgerna och handritade blommorna har en tydlig retrokänsla. Lägg bara till en bild och ändra texten inuti för att passa dina behov.

Glamorös

Glamorösa bröllop handlar om att vara överdådig så välj guld och glitter. Från festplats till inredning och klänning till bröllopsinbjudningar, gör dig redo att verkligen stråla.

Vår klassiska inbjudan i grått och guld har tveklöst en glamorös estetik. Den mörka bakgrunden och gulddetaljerna i art deco-stil skriker överdåd. Välj din mest glamorösa bild att lägga till på omslaget.

Lantlig

Bröllop i ladugårdar och på bondgårdar har blivit allt populärare på senare tid så bröllop med lantligt tema har också blivit vanligare. Försök ta med några gör-det-själv-element på din speciella dag och försök hålla allt återhållsamt.

Vit text tryckt på bakgrund i form av en griffeltavla gör vårt lantliga kort med griffeltavla till det perfekta kortet för ett bröllop med lantligt tema. Välj en svart och vit bild för att hålla färgpaletten konsekvent.

Lekfull

Bröllop behöver inte vara allvarliga och vissa brudar och brudgummar älskar idén med ett lekfullt bröllop idag. Tänk stora brädspel som spelas på gräsmattan, favoritsnacks från barndomen och roliga bilder.

Som namnet antyder, skapades vår lekfulla moderna bröllopsinbjudan för lekfulla par. Den har klara färger och iögonfallande illustrationer som ser fantastiska ut med en rolig bild.

Tropisk

Antingen du gifter dig på en strand någonstans med ett tropiskt klimat eller bara gillar tropisk estetik, ska tropiska bröllop ha växter, naturligt ljus och kanske några kokosnötter om du kan få tag i dem.

Våra rena tropiska bröllopsinbjudningar trollar fram scener med grönskande palmer och sena solnedgångar. Den gröna och rosa färgpaletten är mycket populär bland designers för närvarande.

Bröllopsinbjudningar från grunden.

Marin

Kommer du att knyta äktenskapsbanden på en pittoresk plats vid havet? Välj ett helt marint tema med marinblå och vita ränder, fyrtorn, snäckor, fiskebåtar och förhoppningsvis lite sol.

Skapa din inbjudan från grunden med en randig bakgrund och en ram med nautiska rep. Du kan lägga till lite extra detaljer efter dina önskemål. Det är nöjet med att skapa dina egna inbjudningar! Det finns inga regler.

Utomhus

Är ni ett äventyrsälskande par som älskar det fantastiska livet utomhus? Kommer ditt bröllop att äga rum i en vacker skogs- eller bergsmiljö? Då är ett bröllop med utomhustema perfekt för er.

Skapa dina egna utomhusinbjudningar med lite clipart med naturtema som t.ex. träd, grenar och löv. Välj då en bild av er båda i en vacker naturmiljö. Enkelt men effektivt.

Internationell

Överskrider er relation landsgränser? Ska ni ingå ett internationellt partnerskap? Vi älskar idén med bröllop med resetema för romantiken.

Använd världskartan och clipart i form av ett hjärta för att markera era två länder på kartan. Använd då vår clipart med resetema för att dekorera din inbjudan. Vi älskar frimärkena som får din inbjudan att se ut som en pass-sida.

Börja skapa

Vi hoppas detta har hjälpt dig komma fram till vilken bröllopsinbjudan du ska välja.

Vi har också massor av vackra spara-datumet-kort och tackkort som matchar alla våra bröllopsinbjudningar.Och om ni inte planerar ett bröllop? Vi har mer än 100 fördesignade kort så du hittar ett för varje tillfälle. Alla våra kort är helt anpassningsbara så du kan göra ett helt efter din smak.

Känner du någon som ska gifta dig? Dela denna blogg med dem på sociala medier genom att använda ikonerna nedan. De kommer att tacka dig för det.

Kommentarer