På önskefoto ser vi internationella kvinnodagen som en fantastisk möjlighet att fira både kvinnorna som arbetar här och kvinnorna som stöder oss. Varje år gillar vi att utbyta berättelser om inspirerande kvinnor och berätta för varandra om kvinnorna som haft stor betydelse i våra liv.

För att fira detta år vill vi se bilder av dig med en kvinna som inspirerar dig. Berätta varför hon inspirerar dig så kan du få bilden framkallad på en väggdekoration…

Tävlingsinformation

För att hylla de inspirerande kvinnorna i våra liv lanserar vi vår tävling om internationella kvinnodagen. Med start den 5 mars och fram till 23:59 den 8 mars 2018 kan du göra inlägg på Facebook eller Instagram.

För att delta och få chansen att vinna en väggdekoration, behöver du bara lägga ut en bild av dig själv och en kvinna (eller kvinnor) som inspirerar dig och skriva några rader där du förklarar varför du är inspirerad av dem. Du kan lägga ut den bilden på:

  • Vår Facebook-sidas tidslinje
  • Som en kommentar i vårt Facebook-inlägg
  • På Instagram ska du tagga din Instagram-profil i ditt inlägg – @onskefoto

Personen med flest gilla-markeringar och kommentarer vinner. För mer information kan du läsa våra villkor och regler.

Observera att din bild ska vara relativt högupplöst så att den inte blir suddig när den framkallas på väggdekorationen.

För att du ska komma igång och kanske få några idéer, har några medarbetare på önskefoto delat sina egna berättelser om och bilder på inspirerande kvinnor. </html>

Här är Alan, en av våra innehållsspecialister och hans flickvän.

“Marisa är redo för alla utmaningar, hennes drivkraft och motivation att klara av allt som väntar är enastående.”

Här är Alexandra, en av våra designers och hennes systerdotter.

“Även om min systerdotter ännu inte är en vuxen kvinna – med sina fem år av visdom har hon inspirerat mig att bli lika självsäker, rolig, positiv och fantastisk som hon är. Jag älskar henne väldigt mycket och jag ser fram emot att se henne växa upp och erövra världen.”

Här är Danny, vår databasadministratör och hans mamma.

“Min mamma inspirerar mig att göra mycket mer i mitt yrke och att bli mer framgångsrik men också att njuta av mitt sociala liv. Hon är den snällaste person jag känner och jag har så stor respekt för henne eftersom hon aldrig säger ett ont ord om någon. En mirakelkvinna, jag vet inte var hon får energin ifrån att göra allt hon gör, hon borde få mer uppskattning bara för att hon är den hon är.”

Här är Ale, en av våra innehållsspecialister och hans kusin.

“Jag och min kusin Lilian har känt varandra hela livet och efter alla år är jag fortfarande imponerad av hennes envishet och beslutsamhet. Hon inspirerar mig att drömma stort, arbeta hårt och stå upp för mig själv och de jag älskar.”

Här är Hariya, en av våra SEA-specialister och hennes svärmor.

“Afifa, min svärmor, inspirerar mig mycket med sin modiga, självsäkra och osjälviska personlighet. Hon har varit en medlem i en organisation som kämpar för kvinnors och barns rättigheter i Afghanistan under många år och riskerat sitt liv. De tillhandahöll skydd, mat, jobb och utbildning till kvinnorna och barnen som förlorat allt på grund av krigen. Nu när hon är pensionerad ägnar hon nästan all sin fritid åt att passa min son så det är lätt att föreställa sig hur tacksam jag är mot henne.”

Här är Sarah, vår copywriter och hennes syster.

“Min äldre syster Lisa bor kanske på en annan kontinent än mig men hon har ändå tid att prata med mig varje dag. Jag vet ingen som har så mycket energi som hon och hon inspirerar mig hela tiden att anstränga mig mer i allt. Särskilt löpning.”

Vi ser fram emot att se era bilder och läsa era berättelser om alla inspirerande kvinnor i era liv. Om du vet någon du skulle vilja ta med, dela denna blogg på sociala medier med nedanstående ikoner.

Följ oss också på Facebook och Instagram där vi tillkännager vinnaren.

Kommentarer