Specialanpassade fotoböcker

När det är många födelsedagar och högtidsdagar, stressar du då alltid för att komma på vilka gåvor du ska skaffa? Nästa gång du behöver förslag till en särskild födelsedag eller julklapp, kan du skapa en personlig fotobok från önskefoto. Du kan skapa en bok som är helt unik, här är lite inspiration så att du kan komma igång.

Se tillbaka på de bästa ögonblicken i barnens liv

 

När barnen är små, älskar vi att fånga deras första milstolpar som t.ex. det nyfödda barnets första ögonblick, när de är finklädda till förskolan och deras första skoldag. Varför inte arrangera alla de ljuvliga bilderna du tagit i en fotobok till en stolt mor-/farförälder, faster, moster, farbror eller morbor? Om du behöver mer inspiration för hur du kan dokumentera att dina små växer och blir större, kolla in dessa supergulliga förslag.

Ge bort en årsbok varje år

En årsfotobok är perfekt för en hela familjen. Du kan dela alla höjdpunkter från året som gått och visa hur mycket de små i ditt liv har vuxit. Dina släktingar kommer att älska att se tillbaka på året som gått och du kan fortsätta bygga på serien varje år.

Låt dina bilder berätta en historia

Du kan skapa en kronologisk fotobok där du kan dela dina minnen som en berättelse. Kanske markera en viktig relation som börjar med hur du och din andra hälft träffades. Du kan också berätta din familjehistoria med bilder som tagits under flera generationer.

Skapa en resedagbok

Om du har rest med dina vänner, varför inte samla alla de bästa ögonblicken från ert fanasttiska äventyr och ge bort dem i present i en fotobok? Du kan också skapa en resedagbok för att ge till dina barn en dag och ge dem inspiration att se världen.

Skapa en kokbok

Mat framkallar så många härliga minnen särskilt när det är en maträtt som påminner dig om hemma. Om du är husets mästerkock, varför inte skapa en fotobok av dina familjerecept? Du kan avslöja dina hemliga ingredienser och sedan ge bort din kokbok till din familj. Den är särskilt bra att ha om något av dina barn ska flytta hemifrån för att börja på universitetet. Här är några förslag på hur du kan skapa din egen receptbok.

Fira en viktig händelse

En extra stor fotobok på kaffebordet kan bli en omtänksam inflyttningspresent till en speciell person. Och om det finns några nygifta i din bekantskapskrets, varför inte skapa ett annorlunda bröllopsalbum av alla bilder deras gäster tog på den stora dagen? Fotoböcker är också ett fantastiskt sätt att fira en stor födelsedag. Kanske samla alla ljuvliga – och lite pinsamma – babybilder till din sons eller dotters 21-årsdag.

Skapa en gåva som är helt unik

Du kan anpassa en fotobok som du önskar så du kan skapa någonting unikt till en speciell person. Med personliga inslag som t.ex. clipart, bakgrunder eller ett unikt bildomslag kan du återge minnen eller interna skämt som bara ni två delar. De kommer att älska tanken bakom den och de kommer inte att få en liknande gåva från någon annan.

Att köpa presenter behöver inte vara svårt, skapa en unik present som dina vänner och din familj kommer att älska. Det är lätt att komma igång, gå bara till vårt fotoboksprogram för att göra din fotobok personlig.

Skapa nu

Kommentarer