Med så många valmöjligheter kan det vara svårt att bestämma vilket format som passar bäst för din fotobok. Därför har vi satt ihop denna praktiska lista för att hjälpa dig med beslutet. Vi har kvadratiska fotoböcker för dina Instagrambilder, liggande format för fotoböcker från resor. Stående format är exakt vad du behöver för bröllopsbilder och bilder av dina närmaste.

Liten kvadratisk

En enkel 10 cm x 10 cm kvadratisk fotobok är en bra souvenir att ha i väskan eller som en trevlig gåva till en vän. En liten kvadratisk fotobok passar perfekt om du vill återskapa dina bästa Instagrambilder i verkliga livet!

Liten liggande

Denna liggande fotobok, som är något mindre än ett vanligt vykort, passar perfekt när du vill skapa ett fotoalbum av semesterbilder. Det finns utrymme för små meddelanden längs med sidorna på dina bilder så du kan göra den personlig eller, som alternativ, skapa en fin present!

Medium kvadratisk

En fotobok i denna storlek ser fantastisk ut och passar perfekt i en väska, på ett bord eller i bokhyllan! Om du söker något annorlunda än ett traditionellt fotoalbum, får du inte glömma att du kan lägga till kommentarer, bakgrundsgrafik och kanter på dina bilder i alla storlekar och format.

Medium liggande

Medium liggande fotoböcker, där du kan hålla dina semesterminnen levande, är den perfekta presenten till familj, vänner eller till dig själv! Glöm inte att du även kan välja att använda en av dina bilder till omslaget.

Medium stående

När du vill skapa en fotobok av en rolig weekend, en rolig fest eller en utekväll, då fungerar denna storlek fint. Om du kombinerar denna storlek med önskefotos mjuka bildomslag, då kommer din fotobok att se ut som en elegant modetidning!

Stor fyrkantig

För dem av oss som inte är insatta i fotografisk teori är det bra att veta att en kvadratisk bild drar blickarna till mitten av bilden, så denna stora, kvadratiska fotobok är perfekt i storlek och form för att få ut det bästa av babybilder och de bilder som fångar perfekta, flyktiga ögonblick, oavsett om det är på semestern, på ett bröllop eller bara när hela familjen är samlad.

Stor liggande

Om du verkligen vill visa upp dina största och bästa bilder i liggande format så är det stora liggande formatet det enda för dig. Oavsett om det är en bergskedja i Österrike eller din hemstads stadssilhuett så är ett dubbeluppslag det perfekta sättet att njuta av varje liten detalj. Och för en perfekt finish kan du välja en platt bok så att ingenting går förlorat i mittfliken.

Stor stående

Vårt stora stående format är – som du trodde – designad för porträtt. De stora sidorna gör att du kan fånga mer av de människor som betyder mest för dig. Och om du vill ha en professionell finish, lägg till ett glansigt papper så att de (bokstavligen) glänser.

XL kvadratisk

Om du vill göra intryck med din fotobok, då måste du satsa extra stort! Med denna 30 cm x 30 cm kvadratiska fotobok kommer du att göra succé hos dina vänner och din familj på grund av dina bilders storlek! Varför inte lägga till ett omslag av fuskläder för att göra den riktig lyxig?

XL liggande

Om du letar efter ett extra professionellt format för att visa upp dina resor, då är kanske denna XL liggande fotobok rätt för dig. Fotoboken med dina bilder kommer att framstå som en dyr designbok du köpt i ett trendigt galleri! Glöm inte att du kan välja önskefotos panorama deluxe så att inget går förlorat i mittuppslaget.

XL stående

En XL fotobok passar mycket bra för att markera ett särskilt tillfälle som ett bröllop, ett dop, en årsdag eller en födelsedagsfest. Med en storlek på 27 cm x 36 cm kommer säkert dina gäster att höja på ögonbrynen när du öppnar den! De jättestora sidorna gör att de kan njuta av alla detaljer i bilderna, oavsett om de föreställer en person som du älskar eller en vacker omgivning.

Nu är det dags att välja storlek och form och sätta igång att skapa din fotobok från önskefoto.

Kom igång med din fotobok

Kommentarer