Glansiga sidor är ett enkelt sätt att lyfta fram dina bilder och ge dina fotoböcker en aura av extravagans. Den glänsande finishen framhäver detaljerna i varje bild, oavsett om de är svartvita eller färggranna.

Vad är glansiga sidor?

Det glansiga pappret i våra fotoböcker är precis som vanligt papper, men med en glansigare och slätare finish. Vår glansiga finish specialtillverkas med en anpassad UV-lack som bevarar fotonas vackra utseende i många år.

Vad gör dem så speciella?

Glansiga sidor är ett perfekt sätt att få dina bilder att se klara och lysande ut. De tillför mer djup och dimension till detaljer och färger på dina favoritbilder och förser dem med ökad färgdensitet, optimala färgövergångar och perfekt bildskärpa.

När ska jag välja glansiga sidor?

Vår glansiga finish passar perfekt till många olika typer av foton. Bildskärpan får mörka och färgstarka nyanser i fotona att stå ut ännu mer. Sedan finns det förstås vissa typer av bilder där vi verkligen tror att en glansig finish kommer till sin rätt.

Färgglada närbilder
Älskar du att ta vackra närbilder på blommor och växter? Då passar glansiga sidor perfekt. Den höga färgdensiteten ger verkligen liv till dina närbilder genom att tillföra kontrast i nyanser och färger.

Arkitektbilder
Glansiga sidor passar utmärkt tillsammans med semesterfoton på sevärdheter eller sightseeingbilder på byggnader. Färgövergångarna gör små detaljer i dina bilder extra tydliga och skapar foton med proffsigt utseende.

Svartvita foton
Om du någon gång har tittat igenom gamla svartvita bilder har du kanske märkt att de kan blekna lite med åren? Med våra glansiga sidor får du svartvita foton som verkligen drar blickarna till sig i nästa fotobok.

Hur får jag glansiga sidor i min fotobok?

Lätt som en plätt. Bara lägg till glansiga sidor när du går till kundvagnen.

Vilken storlek ska jag välja till fotoboken?

Du kan lägga till glansiga sidor till fotoböcker i alla format.

Vi hoppas att det här kan hjälpa dig när du ska skapa nästa fotobok och vi är övertygade om att du kommer att älska dina glansiga sidor. Är du nybörjare på fotoböcker och vill lära dig mer om hur du enkelt kan skapa egna? Kolla in våra tre enkla sätt att skapa en fotobok. Du kan till och med använda alternativet Panorama DeLuxe för att göra din fotobok ännu mer speciell. Och när du är klar – glöm inte att dela dina kreationer med oss i sociala medier med #önskefoto.

Börja nu

Kommentarer