Vi försöker alltid göra det så enkelt som möjligt för dig att skapa våra fotoprodukter. Vi tror att eftersom nästan alla har sin mobil på sig hela tiden, är det enkelt att skapa något direkt från den. När du har laddat ner vår lättanvända önskefotoapp, kan du skapa vilken fotoprodukt du vill direkt från din kamera − du kan till och med skapa fotoböcker med bilder från Facebook eller ditt Instagramflöde. Det behövs bara några tryck på skärmen för att skicka fotoböcker, kalendrar, väggdekorationer eller fotokort till produktion.

Låt kreativiteten flöda på väg till jobbet

Eftersom nästan alla av oss har bilder på mobilen, är det mycket enkelt att skapa egna personliga fotoprodukter bara genom att ladda ner appen. Så när du har det långtråkigt på tåget eller bussen på väg till jobbet, varför inte göra något kreativt? I stället för att kolla internet kan du skapa en fantastisk fotobok i farten. Du kan designa en egen personlig fotokalender eller en väggdekoration. Ge liv åt dina minnen medan du åker fram och tillbaka till jobbet.

Skapa något under lunchrasten

När du har en stund för dig själv under lunchrasten, varför inte skapa något fantastiskt med bilderna på mobilen medan du äter lunch? Allt du behöver göra när du laddat ner appen är att skrolla igenom favoritögonblicken i dina album och välja ut dem som du vill skapa fotoprodukter med. Det är verkligen så enkelt. Att tänka på de människor och platser som du verkligen gillar är ett bra sätt att koppla av från jobbet.

Ta en promenad

Att använda vår app är så enkelt att du faktiskt till och med kan använda den medan du tar en parkpromenad. Oavsett om du använder bilder som du sparat på mobilen eller skapar en fotobok av de bilder du tar under promenaden, är det jätteenkelt att använda önskefotos app. Välj bara vilken fotoprodukt du vill skapa, lägg till dina bilder och börja designa.

Mellan träningspassen

Om du anstränger dig hårt på gymmet och har tid över medan du vilar, dricker och återhämtar krafter, kan du skapa en fotobok och dokumentera dina framsteg. Eller du kan skapa en personlig kalender som innehåller träningsschemat. Du kanske föredrar att skapa en fotomugg för dina energidrycker. Ladda bara ner appen och lägg till bilder till den produkt du vill skapa.

Skapa medan du väntar

Om du har barn som spelar fotboll eller är med i någon klubb, då vet du hur mycket tid som tillbringas i bilen medan du väntar på dem. Varför inte använda denna tid på ett kreativt sätt? Sätt på din favoritpodcast och öppna önskefotoappen på mobilen. Du kan skapa en fotobok, designa nya väggdekorationer till huset eller skapa en väggkalender. En som innehåller dina favoritbilder och alla träningsdagar, matcher och klubbmöten under resten av året. Du kanske inser att du har tid att skapa allt detta. Kom ihåg att vår app alltid är redo att låta kreativiteten flöda.

Chilla på soffan

Alla gillar att krypa ihop på soffan och bläddra igenom favoritbilderna på mobilen. Med önskefotos app kan du skapa något fantastisk medan du gör det. Välj bara ut dina favoritögonblick och minnen och ladda upp dem på vår app. Skapa en fotobok medan du upplivar minnen från resor jorden runt, eller återupplev allt du varit med om i närområdet under året. Designa vackra väggdekorationer med dina bästa landskapsbilder, porträtt av vänner eller den konstnärliga bilden som du är så stolt över. Vad du än väljer att skapa kommer det att få dig på gott humör två gånger. En gång medan du skapar det och nästa gång när det levereras till din dörr.

önskefotos app är så enkel att använda att vi inte kan sluta prata om det! Testa genom att ladda ner den här så förstår du vad vi menar. Vi vill hemskt gärna se de fotoprodukter som du skapat, så snälla, dela dem med oss. Vad du än vill skapa, klicka bara på knappen nedan och låt kreativiteten flöda.

Börja skapa

Kommentarer