Hej på er! Välkomna till vår community.

Våra sociala plattformar är en skyddad plats där vi kan dela livets viktigaste ögonblick, utbyta praktiska tips och råd och visa upp kreationer som vi är extra stolta över. De är också en plats där vi kan chatta, skratta, inspirera varandra och knyta kontakter genom allt som får oss att le.

För att se till att vi fortsätter bygga en trevlig, säker och respektfull community tillsammans har vi tagit fram följande enkla riktlinjer som vi alla ska följa.

Var snäll och omtänksam

Respektera att vi alla är olika och var stöttande och uppmuntrande.

Vi tolererar inga former av hat, diskriminering, mobbning, trakasserier, hot eller nedsättande kommentarer av något slag om någons etniska ursprung, könstillhörighet, trosuppfattning, sexuella läggning eller bakgrund.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll som är hatiskt, rasistiskt, främlingsfientligt, homofobiskt, sexistiskt, stötande, våldsbejakande, olämpligt eller explicit sexuellt.

Ingen skräppost, tack

Vi tillåter inga former av skräppost, innehåll som saluför avsändaren, marknadsföring inom andra ämnen samt länkar till tredjeparts webbplatser, allt bedrägligt innehåll samt inlägg med politiskt innehåll och vi förbehåller oss även rätten att radera allt innehåll av sådant slag.

Var försiktig

För att värna om din integritet, tänk på att inte publicera personligt identifierbar information (PII) i vår community. Det är till exempel känsliga uppgifter som mobilnummer, e-postadress, hemadress, bankuppgifter osv.

Engagera dig

Har du kreativa tips att dela med dig av? Härligt! Engagera dig. Är du otroligt stolt över din senaste önskefoto-kreation? Lysande! Vi älskar att se vad ni alla har hittat på. Har du allmänna synpunkter att dela om oss och våra produkter? Det är också jättebra – vi tar tacksamt emot konstruktiv kritik och synpunkter.

Vi älskar att ta del av alla ögonblick som betyder mycket för er, så dela gärna sådant som får dig att le – tänk bara på att du har tillåtelse att dela en bild med oss.

Kommentarer