När denna lite ovanliga sommar förvandlas till en förhoppningsvis mer normal höst (vi håller tummarna), är det den perfekta tiden att börja organisera familjen. När det nya skolåret börjar, när människor kommer tillbaka in i 8-5-rutinen efter sin semester och julen snabbt tornar upp sig vid horisonten är det bästa sättet att hålla koll på allt som familjen håller på med en personlig familjekalender från önskefoto.  

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefoto
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online 

Vi presenterar våra familjekalendrar

Förutom våra anpassningsbara önskefoto-fotokalendrar tycker vi att det är otroligt roligt att få presentera våra nya familjekalendrar. Oavsett om ni är en familj på tre, fyra eller fem, så har vi det du behöver för att planera ditt år. Välj från vårt sortiment av fantastiska designs, i A3 enkel eller A4 enkel, och sedan kan du börja lägga till dina egna personliga detaljer, redo att hålla reda på hela familjens möten, skolprestationer och matcher, helgdagar, med mera.  

Varför skapa en familjekalender?

Den största skillnaden mellan en familjekalender och en fotokalender från önskefoto är att varje familjemedlem får ett helt års utrymme för sig själv i kalendern. Istället för att trycka in allas händelser och påminnelser på ett datum kan du lätt planera vad varje familjemedlem ska göra i deras egen kolumn. Inga fler handskrivna lappar eller missade viktiga möten! 

Gör den personlig

Precis som med alla andra fotoprodukter är familjekalendrar från önsekfoto väldigt enkla att skapa och kan bli så personliga som du önskar. För att skapa din kalender på nolltild släpper du bara bilderna du gillar in i en av våra kalendermallar som vårt in-house designteam har skapat exklusivt för önskefoto. Sedan är allt du behöver göra att lägga till viktiga händelser, födelsedagar och högtidsdagar. För att ge den din egen touch kan du leka med texten, tweaka färgerna och lägga till clipart för att göra den helt unik. Men om du gillar ännu mer frihet kan du leta upp vår enkla kalenderdesign. Dess stilrena och minimalistiska layout ger dig ännu mer frihet att lägga till din personliga touch, som clipart och bakgrundsfärger.  

De nya familjekalendrarna från önskefoto är det perfekta sättet att se vad varje familjemedlem har för sig under året. Med mer än tillräckligt med utrymme att lägga till ett år av händelser för varje familjemedlem kommer varje månad att vara mer organiserad än någonsin, och du kan hålla reda på dina barns skolscheman utan problem. 

Att skapa din kalender kunde inte vara enklare, oavsett om du helt enkelt släpper dina familjebilder i en kalendermall från önskefoto eller om du går loss med våra anpassningsalternativ. För att göra din egen personliga familjekalender trycker du bara på knappen nedan och låter kreativiteten flöda.

Börja skapa

Kommentarer