Lily och Hanna fotoböcker

Vilka är dina favoritprodukter och vilka berättelser berättar de? Detta var det vi började att fråga för att lära oss mer om våra kunders berättelser. Vi besökte Hanna och hennes dotter Lily en solig dag för att dokumentera just vad du kan ta del av i denna bloggen: de överraskande historierna bakom deras fotoböcker.

Hannas & hennes familjs milstolpar i fotoböcker

Det hela började på Zanzibar när Hanna och hennes pojkvän fick reda på att Hanna var gravid med en liten Lily. De ville dokumentera det första stora steget i sitt liv tillsammans. Detta blev en mycket speciell semester där de fick uppleva en fantastisk plats tillsammans, nära de vackra stränderna och safari tillsammans med familj, medan en ny fas tillkännagav sig själv.

Hanna: “Det som bara händer är det som gör berättelserna … våra små och stora steg i livet”.

Zanzibars fotobok var den första av många fotoböcker som Hanna har gjort. Något som är roligt och speciellt är att de fick veta att Hanna var gravid på båda de stora resorna de har gjort de senaste åren. Deras andra resa till Vietnam var också mycket speciell, för det var där de fick veta att Hanna var gravid med en liten lillebror till Lily som de nu väntar på.

Hanna: “Fotoboken från Vietnam januari 2020 kom precis i posten, och den är redan en av våra favoriter”.

Fotobok leverans

Den årliga julboken

Hanna introducerade traditionen att skapa fotoböcker fulla av olika speciella händelser, som hon sedan ger till släkt och vänner i julklapp. I år blir det en fotobok med resan till Vietnam i januari, men också stunder vid vinterstugan, sommarens hemester, Lilys tredje födelsedag, Hannas 30-årsdag, graviditeten och naturligtvis: födelsen av den lilla som förväntas födas runt slutet av September. 

Fira även ögonblicken i vardagen

Hanna och hennes familj firar även de små ögonblicken i livet: ”Vi gillar kontraster i vardagen. Vi älskar att laga mat tillsammans eller äta ute, resa – upptäcka nya platser, uppleva nya kulturer! Eller bara vara hemma och koppla av i trädgården och sysselsätta oss med olika husprojekt. Det är viktigt för oss att spendera tid med varandra, vänner och familj.”

Bilderna Hanna väljer för fotoböckerna är de ögonblick som de har en speciell koppling till. Hon gillar när bilderna väcker den känsla du fick när bilden togs, ett urgulligt ögonblick som du bara var tvungen att bevara.

Lily och Chili önskefoto 45 år

Hanna: ”Efter att vi hade fått barn har jag blivit mycket bättre på att ta bilder av de olika upplevelser vi har tillsammans som familj. Min mamma och pappa var otroligt bra på detta under min uppväxt och det är så otroligt kul att se tillbaka på bilder från sin barndom. Jag vill skapa samma för min familj.”

Lily och Miffy

Vill du också skapa personliga fotoprodukter? Firar 45 år tillsammans med oss och få 30% rabatt på allt. Klicka dig vidare nu och kom igång direkt. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev för de absolut bästa erbjudanden. 

Börja skapa

Kommentarer