Vi älskar att skapa nya designs, så att du kan göra dina favoritfotoprodukter hos oss. Därför höll vi våra designers rätt så upptagna den här sommaren och tog fram en mängd nyheter. Eftersom vi närmar oss jul, kolla in några av våra favoriter nedan.

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefoto
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt när och var som helst

Ett år att minnas

2020 har verkligen varit ett annorlunda år och vi vet att du inte kommer att glömma det i första taget! Även om vi inte rest runt i världen, eller varit på så många fester, bröllop och festivaler som vi brukar, har vi tagit massvis av foton av allt vi hittat på. Med våra nya fördesignade årsböcker för 2020 kan du skapa snygga och tidsenliga minnen av det här unika året.

Välkommen 2021

Ett helt nytt år kan bara betyda en sak — helt nya fotokalendrar! Vi vet hur mycket ni gillar önskefotos kalendrar när det närmar sig jul så våra designers har varit väldigt upptagna med att skapa härlig design på förhand. Insidan delas på mitten där du infogar dina foton högst upp och månadens dagar på den andra halvan. Tycker du inte “Bildsamling” ser varm och julig ut?

En perfekt julklapp till hela familjen

Kalendern “Fotoeffekter” är ett av våra mest eleganta teman vi skapat, med en stilren handskriven text i guld och ett glänsande mönster. Det gör att dina foton ser ut som en blandning mellan ett vintagefoto från en film och en målning. Temat av denna kalendern som är kallad Fotoeffekter gör din fotokalender till den perfekta gåvan till familj och vänner, men även dig själv. Missa inte att du får mängdrabatt på alla våra kalendrar.

Ha en strålande jul

Det här är en av våra favorittider på året — när vi börjar skriva listor för våra julkort. Den här nya fördesignade kortet som kallas för “Glittrande Jul” sammanfattar julkänslan perfekt. Med klassiska detaljer i guld, ett par väldigt julinspirerande bakgrunder och massor av plats för foton och meddelanden är det här ett perfekt tema att skicka till din familj och dina vänner i år. Som vanligt medföljer kuvert till våra kort också.

Minimalistiskt i guld

Vi vet att alla inte vill skicka julkort som är, tja — för juliga. Ibland vill man hellre ha ett snyggt vitt utrymme, snarare än snöiga berg. Det är därför “Målad guldram” med snygga, minimalistiska detaljer är ett av våra favoritteman. Allt du behöver göra är att lägga in dina bilder och din text — minimalistisk design och minimal ansträngning. Kuvert medföljer såklart när du beställer dina fotokort hos oss.

Med alla dessa nya designteman, vad hindrar dig från att skapa dina egna fantastiska fotoprodukter? Om du vill göra en fotobok men har ont om tid eller är lite osäker på hur du gör kan du alltid prova våra användarvänliga Smart Assistent. Den går igenom alla dina bilder, väljer ut de bästa och placerar dem i dina fotobokslayouter på ett ögonblick. Gör din nästa fotoprodukt från önskefoto helt fantastisk — klicka bara på knappen nedan och låt kreativiteten flöda.

Börja skapa

Kommentarer