Du känner säkert redan till att du kan skapa väggdekorationer, mobilskal, fotokalendrar, fotokort samt fotomuggar direkt via din mobiltelefon. I detta blogginlägg hjälper vi dig att göra dina mobilfoton ännu vackrare!

Experimentera med dina mobilbilder och ha kul på vägen. Vi har satt ihop en lista över appar som hjälper dig att få bättre bildkvalitet på dina bilder. De utgår även ifrån svårighetsnivå, så om du fortfarande är nybörjare när det gäller fotoredigeringsappar kan du börja enkelt och arbeta dig uppåt.

Och du kan alltid kontrollera med vårt fotoboksverktyg för att se om bilderna får godkänt i kvalitetskontrollen med hjälp av våra uttryckssymboler och andra ikoner. Så vad väntar du på? Kolla in apparna nedan!

För Android

YWAMP_Extra_Posts_Mobile_Apps_Android

Camera MX (GRATIS)
Ett roligt och enkelt fotoverktyg som är lättanvänt och som passar perfekt för nybörjare. Du har grundläggande redigeringsverktyg som beskärning, ljusstyrka och kontrast samt klassiska funktioner som zoom och självutlösare.

Det innehåller massvis med filter med riktigt häftiga effekter för alla dina bilder. En stor bonus är att Camera MX gör att du kan visa dessa filter i realtid – så du ser resultatet på bilderna innan du tar dem!

Med hjälp av GPS-information kan du se exakt var bilderna har tagits. Du kan skapa ett bildspel med otroliga övergångar och fotofilter, para ihop det med din favoritlåt och sen enkelt dela på Facebook, Instagram, Flickr osv.

Camera Zoom FX Premium (20 SEK)
Kamerastabilisering med indikator? Ja. Slutare i helskärm, så att du kan trycka var som helst för att aktivera autofokus? Ja. Säg farväl till ofokuserade och suddiga bilder och välkomna bilder av hög kvalitet!

Den här appen har stöd för det smarta röstaktiveringsläget så att du kan ta bilder bara genom att säga något högt till kameran, eller till och med vissla! En annan funktion är sekvenstagning. Då tas tio bilder per sekund, vilket innebär att du enkelt fångar lekande barn eller djur på bild.

Det är en lekplats för fotoredigering med över 40 roliga filter och effekter, till exempel ramar, färger och filter, som du kan experimentera med. Du kan också släppa loss kreativiteten med en beroendeframkallande knapp som slumpvis genererar effekter. Den kommer garanterat att få dig att fortsätta trycka!

Camera 360 Ultimate (GRATIS)
Ett komplett kameraförbättringsverktyg som passar användaren som vill ha allt! Innehåller ett brett urval av fantastiska effekter och funktioner som gör att dina mobilbilder ser ut att ha tagits av ett proffs.

För dig som älskar selfies har Camera 360 Ultimate ett alternativt fotoläge som passar perfekt! Magic Skin har filter som har utformats för att släta ut rynkor, ta bort mörka ringar under ögonen och göra läpparna rödare så att porträtten blir ännu snyggare.

Dina bilder samlas i en molnplattform så att du kan hantera, redigera och dela dem från ett och samma ställe! Det finns även alternativ som låter dig välja och spara det kameraläge du gillar bäst eller dina favoritfilter. Du kan alltså anpassa appen efter din egen smak.

För iOS

YWAMP_Extra_Posts_Mobile_Apps_ios

Camera + (29 SEK)
En populär app som ersätter kameran är Camera +. Se den som en uppgradering av din standardkamera. Med denna app kan du ställa in exponering och fokus och låsa dem. Det finns även stabilisering och en inställning som motverkar skakningar. Du kan se dina effekter och filter i realtid.

Klarhetsfunktionen fungerar som HDR och framhäver detaljerna i dina bilder och förbättrar kvaliteten. Du kan använda den till underexponerade såväl som överexponerade bilder, till exempel sådana som tagits i skuggan en solig dag.

Och appen innehåller slutligen molnfunktionen Lightbox som är åtskild från kamerarullen. När du tar bilder visas de i Lightbox så att du enkelt kan hantera, redigera, dela eller spara dem härifrån. Om du väljer att spara bilder här lagras de i kamerarullen, så det är bara de allra bästa som tar sig vidare till ditt album.

VSCO Cam (GRATIS)
Du kanske följer några populära fotografer på Instagram, och det är mycket möjligt att de använder VSCO Cam. Det finns många anledningar att göra det. Gränssnittet är minimalistiskt, men när du väl har vant dig vid layouten kan du använda den för att skapa fantastiskt snygga bilder med bara några få steg.

VSCO Cam ger dig unik kreativ kontroll med avancerade kamerafunktioner. De har bra förinställda filter och du kan naturligtvis anpassa dem som du vill.

När du klickar på skiftnyckeln kommer du till traditionella verktyg för fotoredigering, som beskärning, mättnad, exponering osv. När du har redigerat dina bilder kan du helt enkelt spara dem i kamerabiblioteket eller dela dem. Synkroniseringsverktyget i VSCO Cam synkar automatiskt VSCO-bilderna mellan dina enheter.

ProCamera (49 SEK)
Det finns en anledning till att den här appen heter ProCamera – det beror på att den efterliknar några DSLR-funktioner i din smartphone. Den innehåller till och med en handbok så att du kan bekanta dig med dess funktioner.

Den har en detaljerad kontrollpanel med nattkameraläge och en 3D-lutningsmätare så att bilderna alltid blir raka och räta. Dess HDR-funktioner är så bra att du kan fånga föremål som rör sig snabbt i tydliga bilder, utan att få den där spökliknande effekten.

Den här appen innehåller fler än 70 förinställda filter och effekter som har delats in i kategorier så att du lätt hittar dem. Den använder också Lightbox – en funktion för molndelning som är åtskild från kamerarullen. Här kan du hantera, spara och dela bilder utan att ditt bibliotek fylls till brädden.

Blog_Post_Better_Quality-Images

Vi hoppas att den här listan ger dig inspiration till allt spännande du kan göra med dina mobilbilder. Så sätt igång och ladda ner! Med några svepningar och klick kommer du att ha bilder av högsta kvalitet så att du kan skapa fantastiska minnen av alla dina bästa stunder.

Kom också ihåg önskefotos egen iPad app. Då kan du skapa dina fotoböcker enekelt och snabbt – var du än befinner dig!

Kommentarer