Vem har sagt att du inte kan dekorera med endast en färg? Ibland är de enklaste sakerna även de vackraste. Oavsett vilken färg du använder kan du skapa intressanta, unika och vackra väggdekorationer med bara den färgen.  Allt handlar om att välja rätt foton. Läs våra idéer här under, för att få tips om hur du väljer de bästa bilderna och skapar din egna enfärgade väggdekoration!

Kom ihåg –  har du inga bilder i din kamera eller på datorn som du vill använda, kan du alltid gå ut och ta nya!

Samma färg, olika föremål

1_plexi_2

Hitta foton av olika saker som alla är i samma färg eller nyans. Förstora upp dina foton på flera plexiglas – vår mest livfulla väggdekoration – för att framhäva de vackra färgvariationerna bland dem. 

Klassisk monokrom konst

1_alu_2

Vi vet att svart (och vitt) tekniskt sett inte är färger, men de blir fantastiska i konst. Vad är fördelen med det? Jo, du behöver inte leta länge efter den perfekta bilden – du kan nämligen enkelt förvandla vilket foto som helst till svartvitt genom att använda vårt online-verktyg!

Bästa tipset: Svartvita foton är vackra motiv för en aluminiumtavla.

En färg, ett tema… en förbluffande effekt

1_canvas_2

Ta “mono” temat till en högre nivå, genom att hålla dig till ett tema och fota en sak, i endast en färg fast i olika nyanser (som dörrarna ovan). Det kan vara lite av en utmaning att få till de perfekta fotona, men resultatet är väl värd ansträngningen.

Bästa tipset: Använd vår nya kollagefunktion för att skapa endast en väggdekoration av dina bilder!

Behöver du ta ett antal foton för att få till den där snygga väggdekorationen? Kolla in våra fototips!

Kommentarer