Våra minnen kan – och bör få en plats i vardagen. I köket, i hallen, i vardagsrummet. I den här bloggen ska vi titta på hur du kan skapa dina alldeles personliga konstverk med hjälp av dina egna foton.

Fotoposter är ett enkelt och tidlöst sätt att visa upp de mest minnesvärda ögonblicken.Dessutom passar fotoposter i många olika ramar.

Du kan välja mellan 3 olika pappers finish, standard, extra matt eller glansigt.


Canvastavlor är förmodligen den tavla som de flesta känner igen. Den passar bra i de flesta interiörer och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Den kan också hjälpa till att absorbera ljud i rummet.


För ett unikt och annorlunda inslag i ditt hem så kan du välja Skumtavla. Den har en lätt och hållbar yta och är relativt ofarlig för både människor och möbler om den skulle råka ramla ner – men andra ord, perfekt för barnrummet!


Om du vill lägga till en extra dimension till dina bilder är plexiglas ett fantastiskt val. Den ger en blank och glänsande yta som förbättrar färgerna och detaljerna i dina bilder.


Aluminium ger en grövre och mer industriell look som passar utmärkt för svartvita bilder.

Både Plexiglas och Aluminium är både enkla att rengöra och tål även lite stryk om ni har barn som älskar att kasta saker, och sparka boll, och riva ner grejer..

Oavsett om du föredrar fotoposter, skumplatta, aluminium, plexiglas eller canvastavla har du många alternativ att välja mellan för att göra ditt hem till en verklig reflektion av dina käraste minnen och din familj. Och kom ihåg att de viktigaste i bilderna är inte att de är perfekta, utan de är minnena som du kan berätta om.

Kommentarer