Denise skapade en fotobok av hennes sons Greklandsresa.
Läs hennes tips och bli inspirerad av att skapa fotoprodukter av dina ögonblick…

Kan du berätta lite mer om din fotobok?
Jag ville göra ett minne av min sons första utomlandsresa, något som är enkelt att ta fram, prata om och att minnas. Han var bara två år när vi var på resan så han kanske inte kommer minnas själva resan men boken hjälper honom och lockar till minnen. Det blir roligt att ha boken när han blir äldre också.

Vad inspirerade dig till att skapa en önskefoto-produkt?
Först tänkte jag göra ett vanligt fotoalbum men efter att ha sett att man kan göra en bok hos önskefoto så var det ett självklart alternativ, en bok tar man fram i vardagen, blir mer lättillgängligt att prata om och visa än ett album.

Vad gillar du med önskefotos verktyg?
Det är så enkelt, man kan enkelt välja layout och utseende, förhandsgranskningen är toppen och verklighetsenlig. Enkelt att spara och fortsätta när man vill.

Hur lång tid tog det för dig att skapa en fotobok?
Jag höll på ganska länge, det var därför det var smidigt att allt sparades och man kunde fortsätta där man var. Men den gick fort att göra, kanske 30 minuter totalt. Jag ville inte bara välja de vackraste bilderna utan de minnen som var mest betydelsefulla för Edward.

Vad gillar du med att visa upp bilder i en fotobok?
Att just en fotobok är så tillgänglig, min son tar fram den själv och vill läsa när farmor är på besök och vi läser den som godnattsaga.

Vad inspirerar dig till att ta bilder?
Ögonblick i vardagen, alltifrån den vackra naturen och svampskogen till porträtt av både människor och djur.

Vad gillar du bäst att fotografera?
Djur, min son Edward och vackra detaljer och ljus vilket skogen ofta bjuder på.

Planerar du att skapa fler fotoprodukter?
Ja, både böcker och bilder.

Och slutligen, har du några rekommendationer för andra som vill skapa en fotobok?
Ja, gör det! Ett roligt sätt att faktiskt titta på bilderna och inte bara ha dem instängda i ett album. Minnena blir mer levande med i en bok.

Vill du också vara med på vår blogg och ta chansen att vinna en värdecheck på 300 kr? Ladda då upp en bild av dina senaste önskefoto-skapelser till Instagram och använd hashtaggen #mittönskefoto

Kommentarer