Vi vet inte hur det är med dig, men ibland måste vi anstränga oss för att minnas vad vi åt till frukost, för att nu inte tala om vad vi gjorde förra året. Därför tycker vi att det är viktigt att skapa vackra fotoprodukter av alla dina bästa stunder. Det finns alltid något du kan göra för att minnas de bästa stunderna, från att fylla din fotobok med det som hänt under de senaste 12 månaderna till att skapa en fotokalender som en månatlig påminnelse om vad du gjorde under samma tid förra året. Här är 6 kreativa sätt att se till att 2017 blir ett år som du aldrig glömmer …

Skapa en årskalender

Skapa en fotobok full av bilder från det gångna året … det blir din egen personliga årskalender! Välj ut dina bästa stunder och presentera dem i din kalender. Du kan även skanna av minnessaker, såsom flygbiljetter, från 2017 och placera dem bredvid dina bilder. Gör det gärna i kronologisk ordning så att du kan bläddra tillbaka månadsvis.

För att få fler tips för att skapa din egen årskalender kan du läsa vår blogg om hur man skapar en årskalender. Där får du inspiration.

Använd vår mosaikkollage-layout för väggdekorationer

Vi har en ny layout för väggdekorationer med vilken du kan presentera mellan 4 och 81 bilder på ett mosaikkollage. Detta passar perfekt när du vill skriva ut ditt Instagram-flöde och sätta upp bilderna på väggen. Du kan även välja ett särskilt tema, såsom svarta och vita bilder från 2017, och trycka upp dem alla på en väggdekoration.

Ta reda på mer om den nya layouten här.

Dekorera med en bildvägg

I stället för att nöja dig med endast en väggdekoration kan du skapa en serie och visa upp dem på en av väggarna i ditt hem. Varje gång du tittar på dem blir du påmind om det gångna året. Använd väggdekorationer av olika material, storlek och form för att skapa en fin kontrast.

Du kan läsa vår blogg om hur man presenterar väggdekorationer i hemmet för att få fler tips.

Skapa en personlig kalender

Att skapa en fotokalender för 2018 med hjälp av bilder från 2017 är ett fantastiskt sätt att titta tillbaka på året. Varje månad kommer du att bli påmind om vad du höll på med vid denna tidpunkt förra året. Välj ut den bästa bilden du tagit varje månad och använd den till din fotokalender.

Läs våra kreativa tips för fotokalendrar för att få inspiration.

Framkalla några retrobilder

För att få en härlig vintage-känsla i ditt hem kan du hänga upp våra retrobilder från det gångna året. Välj antingen den bästa bilden du tagit varje månad eller kanske till och med den bästa bilden från varje vecka och skriv ut dem. Om du gör det med vår mobilapp kan du till och med välja färgade kanter för dina utskrifter. För att beskriva bilderna kan du lägga till datum eller upp till XX texttecken.

Ta sedan en titt på vår blogg om presentation av retrobilder för att välja hur du ska visa upp dem där hemma.

Skicka ett nyårskort

Håll din familj och dina vänner uppdaterade med vad du gjort under 2017 genom att skicka ett nyårskort till dem. Skapa det med hjälp av bilder från det gångna året och gärna även bilder där de är med, så att ni kan dela era bästa stunder.

Från en årskalender med bilder för varje månad till enkla kort åt familj och vänner – vi hoppas att dessa kreativa tips om hur du kan minnas det gångna året har inspirerat dig.

Handla nu

Om du inte vet var du ska börja, ta en titt i vår guide om hur man ordnar bilderna och börja med att sortera din kamerarulle. Eller läs fler kreativa tips på bloggen för att få råd om fotografering och tips på produkter. Vi gillar att se vad du gjort, så dela dina bilder med oss genom hashtaggen #önskefoto, eller dela denna blogg med familj och vänner med hjälp av ikonerna nedan för att uppmuntra även dem att minnas 2017.

Kommentarer