Det är ju på Instagram som vi brukar visa upp våra bästa bilder, så det vore dumt att bara spara dem på mobilen. Vi har kommit på ett antal kreativa sätt som gjuter liv i ditt Instagram-flöde, och som även förskönar ditt hem. Du kan förverkliga många av dessa idéer i vår mobilapp, och du kan ta bilder direkt från ditt Instagram-flöde. Du kan ladda upp dina Instagram-bilder till datorn och föra över dem som måste skapas direkt i vårt Fotoboksprogram online.

Skapa väggdekorationer med ett mosaikkollage

Vårt nya mosaikkollage designades med ditt Instagram-flöde i åtanke. Du kan presentera mellan 4 och 81 bilder i ett kollage på en kvadratisk väggdekoration. Läs vår blogg för att få inspiration om hur man skapar en väggdekoration med ett mosaikkollage.

Skapa en layout för din väggdekoration


Alla Instagram-bilder är inte kvadratiska och om du även vill visa upp bilder i stående och liggande format, kan du skapa en egen layout. Välj ut en väggdekoration av valfri storlek, bestäm hur många bilder du vill använda från ditt Instagram-flöde och välj format. Genom att justera marginalerna kan du skapa ramar mellan bilderna och du kan lägga till färg med vår stora kollektion av bakgrunder.

Läs våra experttips för väggdekorationer för att försäkra dig om att du skapar en väggdekoration värdig en inredningsdesigner.

Skapa din egen fotovägg


Det är enkelt att skapa en fotovägg, och den får verkligen dina Instagram-bilder att sticka ut Vi rekommenderar dig att skapa 4 eller 9 olika väggdekorationer (20 x 20 är bäst) och sedan hänga upp dem på väggen som ett kollage. Skapa dem alla av samma material för en fin och snygg estetik, eller använd ett antal olika material för en mer eklektisk finish.

Gillar du tanken på att skapa en fotovägg? Se fler tips för fotoväggar här.

Överför ditt Instagram-flöde till framkallade bilder


Därmed reproducerar du ditt Instagram-flöde på din vägg på ett suveränt sätt. Framkalla dina bilder direkt från din mobil och placera dem på din vägg i samma ordningsföljd som de har på Instagram. Du kan även lägga till fler bilder när du vill. Med Washi-tejp för upphängning blir bilderna ännu finare.

Låt kreativiteten flöda med retrobilder


Samma tips som ovan gäller här, men om du framkallar dina bilder som retrobilder kan du även lägga till text längst ner på bilden, precis som på Instagram. Är du förtjust i våra retrobilder? Vi har massor med idéer för hur man presenterar dem.

 

Skapa en liten kvadratisk fotobok

En liten fotobok passar perfekt för dina Instagram-bilder eftersom kvaliteten inte är så viktig här. Varför inte skapa en fotobok med Instagram-bilder varje år? Det är trevligt att ha dem där hemma med det aktuella året som titel. Använd en bild för varje sida, lägg till datum och bildtext – och kanske även minnesvärda kommentarer från personerna på bilden. Läs vårenkla guide för att skapa en fotobok om du är  osäker på hur du ska börja.

Framkalla dina Instagram-ögonblick i en stor fotobok


Skapa en stor fotobok som presenterar alla dina favoritbilder från Instagram. Du kan välja ett bildomslag och skapa ett kollage, som återger ditt flöde, på framsidan. Du kan presentera en ny bild på varje sida eller välja en layout och lägga till tre bildtexter per sida. Vår automatiska layout-funktion förenklar detta för dig! En stor fotobok är också det rätta stället för att visa upp dina Instagram Stories. De försvinner från ditt flöde inom 24 timmar så se till att spara dem på din mobils kamerarulle. Lägg sedan till de bästa i din fotobok.

Skapa en kalender


Skapa en kalender och visa upp varje månads favoritögonblick från Instagram. Du kan välja en mall som passar bildens stil eller helt enkelt göra en egen.

Skicka ett kort med dina favoritögonblick


Vem uppskattar inte att få trevlig post från familj och vänner? Det är verkligen roligt att få ett handskrivet kort från någon som du inte träffat på länge – så se till att bli den som skickar det! Skapa ett kort med några av årets favoritbilder från Instagram i form av ett mosaikkollage på framsidan. Skriv sedan ett personligt meddelande inuti och skicka iväg korten till nära och kära. Det kommer säkert att uppskattas.

Vackra bilder och lite fantasi. Mer behövs inte för att dina favoritögonblick ska se så bra ut som möjligt. När du har gjutit liv i ditt Instagram-flöde, vill vi se resultatet. Dela dina bilder med oss genom hashtaggen #önskefoto och vi kommer att återge de bästa bilderna. Har du lust att inspirera familj och vänner också? Dela då denna blogg på sociala medier genom att klicka på ikonerna nedan.

Kommentarer