Innan du börjar

Välj bilder baserat på vilka minnen de väcker, inte hur “perfekta” de är. Det är historien runt bilden som väcker känslor, inte nödvändigtvis själva bilden.

Om du inte redan har gjort det kan det vara en bra idé att ladda ner minbildbank-appen. Här kan du sortera bilderna du vill använda i en praktisk tidslinje eller i mappar och spara dem för att använda i själva fotoboken.

Så här skapar du en fotobok i appen

Ladda ner appen och skapa ett användarkonto om du inte redan har ett hos önskefoto. Därefter väljer du fotobok för att komma igång.

Ladda ner appen

Nu kommer du att bli frågad vilket omslag och bindning du vill ha. Vi rekommenderar hårt omslag och Panorama Deluxe-bindning, som har sidor som flyter sömlöst ihop och ger en helt platt vikning. Nästa steg är att välja storlek på fotoboken, och det finns många att välja mellan, allt från 13 x 10 cm till 39 x 29 cm. Tips! Vi rekommenderar vår bästsäljare liggande L 28×21 cm.

Nu är det dags att välja bilder. Du kan som nämnt hämta bilder från minnesbanken, men det är också möjligt att hämta bilder direkt från kamerarullen, Google Bilder, Facebook och Instagram.

När du har valt ut de bilder du vill använda, ska du välja hur du vill fylla dem i boken. Du kan välja automatisk ifyllning och låta appen göra det åt dig, eller så kan du göra det själv. Självklart har du full frihet att göra ändringar under processen, som att lägga till sidor, lägga till text, ändra bildlayout och storlek på bilderna för att få boken precis som du vill ha den.

När du är klar med fotoboken väljer du “Beställ” för att gå vidare i beställningsprocessen. Här kan du göra en sista kontroll av fotoboken och välja vilket papper du önskar, antingen matt eller glansigt. Därefter är det bara att slutföra beställningen! Eller vänta lite, vi rekommenderar att du lägger till en extra kopia av boken i beställningen. Då har du också en fantastisk present att ge bort!

Var kreativ med vår app och skapa en unik fotobok med dina favoritögonblick.

Skapa fotobok nu

Kommentarer