Har du mobilen eller kameran full med fantastiska bilder? Bevara dina favoritögonblick genom att skapa en fotobok med hjälp av dessa tips. Klicka på Play och läs dessa enkla, roliga och kreativa tips från topp influencern och vloggaren Helen Torsgården!

Skapa fotobok nu

Fotoböcker istället för att framkalla

– Att göra fotoböcker är så mycket enklare och roligare samt att det gör sig så mycket finare i bokhyllan. Ett enkelt sätt att bevara och föreviga minnen man tar med kameran eller mobilen. Ögonblicken kan vara små men betyda väldigt mycket när man ser dem alla i en fotobok. Det måste vara enkelt, smidigt och gå snabbt att skapa sin fotobok, annars blir det inte av. Därför älskar jag önskefoto! Ett roligare sätt att spara sina minnen på. Barnen älskar att kika i böckerna tillsammans med oss. Jag är så glad över att jag börjat med mina fotoböcker och gör nya regelbundet. De betyder massor för mig och kommer även göra det för mina barn när de blir äldre.

Beställ ett extra exemplar, en minibok

– Barnen älskar att bläddra i mina fotoböcker, därför brukar jag beställa en liten bok i storlek S för dem att kika i hur mycket de vill (då håller mina fotoböcker sig hela och fina!) Min äldsta dotter älskar att se saker och personer som hon känner igen, som mormor och morfar. Det blir lite roligare träning att lära sig namnen på familjemedlemmar, släktingar och djur.

Personliga presenter

– När min bästa vän fyllde 30 bad jag alla hennes vänner, släktingar och familj att skicka mig en bild med ett speciellt minne. Till bilden bad jag dem skriva en text och en grattis-hälsning. Detta gjorde jag en bok på hos önskefoto och skrev ett fint handskrivet brev på första sidan från mig. Det blir inte mer personligt än så, och hon älskade det!

Lagra och organisera bilder i minbildbank

– Så fort jag tagit en bild jag gillar så laddar jag upp den i minbildbank hos önskefoto och organiserar i olika arkiv som tex: år, högtid eller barnens namn. Då tappar jag inte bort dem i telefonen eller glömmer dem när det är dags att framkalla mina fotoböcker. De olika arkiven gör det sedan superenkelt att skapa fotoböcker efter teman som jag alltid gör. Tex ”2018”, ”Sveas dop”, ”La Palma 2018”, ”Min födelsedag”, ”renovering” och ”Selmas första år”.

Upptäck minbildbank

Skapa när och var som helst

Helen och vi på önskefoto hoppas att dessa tips har gett dig några idéer för hur du ska bevara dina favoritstunder! Då är det bara att ladda ner vår fotoprodukt-app för iPhone eller Andriod här.

 

Eller klicka dig vidare nedanför för att skapa på datorn:

Skapa nu

Vi ser fram emot att se din fotobok. Dela din skapelse med oss genom #önskefoto, eller ge dina vänner fotobokstips genom att klicka på ikonerna nedan för att dela denna blogg på sociala medier.

Kommentarer