Ett urval av framkallningar med festivalfoton på trådhyllor på en vägg, bredvid ett fönster, med massor av växter runt.

Önskar inte du också att festivalsäsongen kunde pågå hela året? Lägg in alla dina favoritfoton från i somras i fotoprodukter från önskefoto och gör så att de soltänkta festivaldagarna varar livet ut.

Låt ditt bästa scenminne pryda en mugg

En närbild av en kvinna som visar en fotomugg med en bild av en kvinna på en festival på ena sidan.

Att komma tillbaka till jobbet efter en lång festivalhelg är alltid tufft, men du kan ta med dig några av de där mysiga stunderna till kontoret. Designa en fotomugg med din favoritbild från festivalen och gör din fikastund lite trevligare – vi kan inte lova att det kommer att kännas lika bra som att vara där, men det kanske blir lite lättare att komma in i jobbet igen.

Fyll en fotobok med höjdpunkterna från festivalen

En uppslagen fotobok som visar bilder från en festival. Sidorna är dekorerade med konfetti-clip art.

Det finns så många fantastiska ögonblick att fotografera på en musikfestival, oavsett om du får med hela huvudakten, tar bilder av dina vänner som traskar igenom leran eller fångar publiken i solskenet. Du kommer att kunna fylla en fotobok på nolltid med alla bilder du tar under långhelgen.

För varje fantastisk bild du tar på en festival kommer det förmodligen att finnas några som inte blev så lyckade, som alla bilder som blev oskarpa när du dansade runt till ditt favoritband. För att du ska slippa sortera igenom dem alla manuellt kan du testa vår Smart Assistent! Den kommer att välja ut alla dina bästa bilder, ta bort de suddiga bilderna som inte blev så bra och lägga dem i fotobokslayouter åt dig. På så sätt kan du ägna mer tid åt att designa din festivalfotobok med clipart, textrutor och bakgrunder.

Återupplev ditt bästa festivalögonblick med en väggdekoration

En väggdekoration med en bild av en kvinna i en ökenliknande miljö, klädd i stövlar, en sommarklänning och en svart hatt.

Din favoritstund från festivalen skulle kunna bli en fantastisk väggdekoration i ditt vardagsrum. Det kan vara ett stort gruppfoto av dig och dina vänner, en stor bild av huvudnumret eller en solo-bild av dig med bästa festivalutstyrseln.

Befria dina festivalfoton från din telefon

Ett urval av framkallningar med festivalfoton, på trådhyllor på en vägg, bredvid ett fönster, med massor av växter runt.

Om du är som vi kommer din telefon att vara full av festivalfoton när du kommer tillbaka. I stället för att låta dem ligga i ditt bildbibliotek kan du framkalla dina bästa bilder och visa dem överallt i ditt hem. Du kan också beställa kopior åt de vänner som var med.

Låt kreativiteten flöda i farten med vår app

Ett foto av en kvinna som håller upp sin telefon framför en scen på en festival, med en färglagd retrobild på skärmen.

Om du är på väg till din första festival för säsongen kan du använda vår app för att låta kreativiteten flöda medan du är där. När du får en paus mellan banden eller om du behöver slappa lite i ditt tält – varför inte beställa några färgglada retrotryck av de ögonblick du har fångat under dagen? Det finns massor av nyanser att välja bland för dina retrobilder och du kan också lägga till bildtexter i framkallningarna.

Dessa färglagda retroutskrifter är exklusiva för vår app, så ladda ner den för iOS eller Android för att ta bilder och skapa något kreativt medan du är där.

Oavsett om du just har kommit tillbaka från en festival eller din ryggsäck är packad för nästa kan du låta kreativiteten flöda med en fotobok från önskefoto eller designa våra andra fotoprodukter för att återuppleva de roliga stunderna igen och igen.

Skapa nu

Kommentarer