Vare sig delar av din familj har flyttat hemifrån eller om de precis har kommit in i ditt liv, är skapandet av dina egna personliga fotokalendrar det perfekta sättet att omge dig med dina nära och kära året runt. Våra personliga julkort är ett bra sätt att låta dina vänner och familj få veta vad som har hänt dig under året. Hos önskefoto letar vi alltid efter exklusiva designs för att hjälpa dig att göra mer av dina ögonblick och vi tänkte att vi skulle visa dig två av våra nya favoriter.

Classic Gold-kalendrar

En designad kalender med ett litet barn som leker i regnet i guld-, svart- och krämfärgade toner.

Vår serie av Classic Gold-fotokalendrar erbjuder en tidlös elegans. Varje månad kompletteras bilderna du har laddat upp med lyxiga bladguldeffekter som ger dina bilder mer djup och en premium-känsla. Varje månad har en annan slags guldbladeffekt så varje sida känns ny. Genom att lägga till ramar till dina foton, ändra storlek på bilderna och ändra bakgrundsfärgen, samt använda clip art i önskefotos online-fotoboksprogram, skapar du en riktigt personlig fotokalender med denna design. Classic Gold är ett bra val om du vill skapa något som aldrig blir omodernt. Kom ihåg att du också kan starta din kalender från den månad du själv väljer och lägga till egna födelsedagar, speciella evenemang och helgdagar och du kan välja en matt eller högglansig pappersfinish av hög kvalitet.

Klassiska Classic Gold-julkort

Två designade kort, ett öppet och ett stängt, i guld-, svart- och krämfärgade toner.

Den helt anpassningsbara julkortsdesignen Klassisk Guld är ett vackert sätt att skicka julhälsningar till dina vänner och din familj. Diskreta , men effektfulla, guldbladeffekter ger verkligen din fotokortsdesign en premiumkänsla. Förutom att du kan välja mellan enkla och vikta kort, samt lägga till egna uppladdade foton, ramar, bakgrundsfärger och clip art, kan du skriva in dina egna personliga meddelanden i de flyttbara textrutorna på både framsidan och insidan (om du väljer ett vikt kort). Dessa vackra personliga fotojulkort är ett perfekt sätt att använda vår exklusiva design. Dessa kort levereras med vita kuvert och du kan välja premium- eller fotopapper.

Minimalistiska kalendrar

En kalender med ett fotografi av en man och en kvinna i vinterkläder med ryggen mot varandra som tittar ut över havet

Det är lätt att se varför minimal design är så modern – den är så stilren och gillas av många. Vår minimalistiska personliga fotokalenderdesign gör att du kan skapa en högkvalitativ och underbart modern kalender som är helt unik. Oavsett om du vill återskapa alla reseögonblick ni har haft under året eller några av de stora tillfällen du nyligen har firat med familj och vänner, får vår minimalistiska design dina bilder att verkligen glänsa. Du kan välja mellan en mängd sidlayouter, vilket betyder att fotoidéerna för nästkommande månader aldrig tar slut. Om du väljer en enda stor bild blir det också snyggt. Flytta månadsrubrikerna och välj det typsnitt du vill ha. Precis som med alla våra kalendrar kan du lägga till dina egna viktiga datum och välja vilken månad du ska börja från, dina egna bakgrundsfärger, lägga till ramar, clip art, masker och justera bildernas storlek i önskefotos fotoboksprogram.

Bright & Merry-julkort

En ljus och färgglad kortdesign med ett rutnät av bilder, med färghjul för blågrönt, gult och rött.

Om du letar efter en fräsch, modern och minimalistisk design för dina personliga julkort är Bright & Merry definitivt ditt val. Det är en av våra nyaste designs och kombinerar minimala dekorationer med gott om vitt utrymme och fetstilt text med ljusa och roliga handstilsalternativ. Oavsett om du vill designa ett vikt eller enkelt personligt julkort, är framsidan som standard ett rutnät där du kan lägga in nio av dina bilder. Du har möjlighet att ändra det rutnätet till åtta eller färre bilder i olika storlekar och det är upp till dig hur du vill att det ska se ut. Verkligt personlig. Du kan redigera texten för att skriva vad du vill och ändra teckensnitt och färg för att passa dina behov. Gå bara till önskefotos fotoboksprogram för att ladda upp dina foton så kan du komma igång med din egen fantastiska Bright & Merry-design. Kuvert är inkluderade i alla våra kort.

Gå bara till önskefotos hemsida för att bläddra igenom alla våra fantastiska produkter och erbjudanden och börja skapa ett fantastiskt fotoprojekt nu.

skapa nu

Kommentarer