Trots att solen skiner är den här sommaren inte är som alla andra. Men att stanna hemma istället för att resa skapar ett perfekt tillfälle att ladda batterierna. Det finns massor av aktiviteter som håller dig både sysselsatt och leende. Oavsett om det handlar om att hålla kontakten med dina nära och kära, hålla på med dina hobbies, prova nya saker eller skapa önskefotos fotoböcker, kort och tryck — vi har satt ihop en lista på sommarens roliga hobbies du kan utöva hemma.

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefotos
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Och snabb och enkel beställning online

Ta dig tid

Det här är ett bra tillfälle att utnyttja… hm, ja, all den här tiden. Låt oss bejaka det faktum att vi har mer än bara några få stunder för oss själva nu. Istället för att rusa för att köpa kaffe, gå på möten eller få till det där träningspasset ska den här sommaren bara handla om att varva ned. Börja med att ta tid för dig själv och upptäck sakerna som du verkligen tycker om. Hitta sakerna som får dig att le, för fotodagbok om vad du gör och dela dem med dina vänner. 

Prova något nytt

Man brukar säga att “en förändring är lika bra som vila”, därför är den här sommaren är ett perfekt tillfälle att prova något nytt och förändra saker och ting lite grann. Gör en lista på saker som gör dig glad, välj din favorit och ta steget. Leta efter olika sätt att lära dig din nya hobby — oavsett om det är genom en onlinekurs, att läsa en bok i parken eller lyssna på en posdcast på promenaden. Vi har en fantastisk idé åt dig — varför inte skapa en fotobok för att dokumentera dina framsteg? Vi har massor av tips och idéer på hur du gör det här. Vad du än provar, ta ett djupt andetag och kör. 

Uppgradera dina talanger

Är du duktig i köket? Är dina kompisar avundsjuka på ditt öga för inredningsdesign eller frågar de om fototips eftersom dina bilder på Instagram är så bra? Om du har en hobby som utmärker dig så är sommaren tiden för att verkligen slipa de här färdigheterna. Att se dig själv bli bättre under de varma sommarmånaderna kommer utan tvekan ge dig ett leende på läpparna — och oavsett vad du gör, glöm inte att spara dina framsteg med hjälp av foton som du kan dela med dina favoritmänniskor.

Tillbaka till naturen

Vi älskar naturen — den finns överallt runt omkring oss och sommaren är en fantastisk tid för att njuta av alla dess aspekter. Var du än bor kan du njuta av vad som händer; oavsett om du fågelskådar från fönstret i lägenheten, leker med dina husdjur eller jagar insekter med dina barn i trädgården eller parken. För en fotodagbok med alla utmaningar omkring dig som du sedan kan ge liv genom en härlig väggdekoration eller till och med en fotobok.

Små ändringar, stor skillnad

En enkel ändring i din rutin den här sommaren är ett lätt sätt att förändra på lång sikt. Prova att laga mat med färska ingredienser för att ge dig själv en energiboost eller möblera om ditt hem  — det kan också fräscha upp hemmalivet. Om du vill skapa något  — även något så lätt som en fotobok med tema — kommer du få en skön känsla av att fullborda något. Det här perfekta saker du kan göra själv, med en partner eller med hela familjen. Genom några enkla små steg kan du känna dig fantastisk i sommar. 

Aktivera dig

Vi vet att det låter enkelt men att få upp din puls med hjälp av lite träning får dig verkligen att må fantastiskt. Stick ut och spring, sträck ut på yogamattan, ta en cykeltur i kvarteret eller ta en klass online — den här sommaren är perfekt för att aktivera dig. Dessutom, en av de bästa sakerna med att ha mer tid den här årstiden är att du kan bestämma rytmen själv. Det är ingen press och du kan ta varje session i din takt. 

Håll kontakten 

Att hålla kontakt med vänner och familj kan ibland komma i andra hand när arbete och tryck hemifrån tar över. De här sommarmånaderna kan vara det perfekta tillfället att återuppta kontakten med gamla vänner. Att skicka personliga kort eller framkallade bilder för att säga hej är ett bra sätt att hålla kontakt med dina favoritmänniskor och ge dem ett leende på läpparna.

önskefotos fotoprodukter är ett perfekt sätt att sprida glädje i sommar. Oavsett om du skickar en uppsättning bilder till en vän eller om du skapar din egen vackra fotobok — börja skapa nu och dela med dig av ditt leende i sommar.

Börja skapa

Kommentarer