Foto-produkter-natur-bilder

Att vistas utomhus och vara omgiven av naturen är en av de snabbaste metoderna för att bli glad och lycklig. Att ta bilder av rofyllda naturscener och placera dem på fotoprodukter gör att du minns dessa ögonblick och blir lycklig varje gång du ser dem. Med detta i åtanke erbjuder vi sju kreativa fotoprodukttips för dina naturbilder. Och vi har till och med några fototips som inspiration för dig nästa gång du är ute i naturen med din kamera.

En svart-vit naturbild på en aluminiumtavla

Photo-products-nature-photography-aluminium-wall-art

En aluminiumtavla är perfekt för framkallning av svart-vita naturbilder tack vare den skarpa bildkvaliteten och matt finish. Därmed kommer dina bilder att se professionella ut, och du kommer säkert att få komplimanger av dina gäster där hemma.

Tips: Undvik inte svart och vitt när det gäller naturbilder. Använd denna inställning för molnig himmel, vindpinade landskap och alla scener där du kan leka med reflexer.

Storslagna landskap på plexiglastavlor

Photo-products-nature-photography-acrylic-wall-art

Ibland är naturen så hänförande att det är svårt att fånga den på bild med kameran. Men det är väl värt försöket eftersom resultatet kan bli fantastiskt. Att framkalla din favoritbild av en hänförande utsikt på en plexiglastavla kommer att förbättra dina bilders färgluminans, djup och detaljer, och det ger även en skarp bildkvalitet med vacker glans.

Tips: De flesta amatörfotografer använder inte trefotsstativ regelbundet, men det gör faktiskt en enorm skillnad. Du kan köpa ett litet handstativ och ställa upp det där du kan ta de bästa bilderna.

Makrobilder på mosaikkollage

Photo-products-nature-photography-mosaic-grid-wall-art

Med vårt mosaikkollage kan du framkalla mellan 9 och 81 bilder på en enda väggdekoration och alltså skapa ett galleri av dina favoritbilder. Vi tror att ett mosaikkollage med massor av närbilder på detaljer i naturen kommer att bli en attraktiv och tankeväckande väggdekoration i ditt hem.

Tips: De flesta kameror (och mobiler) har en makroinställning som gör att du kan ta närbilder. Denna inställning visar upp alla de fina detaljerna i dina bilder.

En solnedgång på en panoramamugg

Photo-products-nature-photography-panoramic-mug

När du skapar en mugg i vår mobilapp, kan du använda en panoramabild som löper runt hela muggen så att den ser fantastisk ut från alla vinklar. En bild av en solnedgång är perfekt för detta. Den vidsträckta horisonten och de fantastiska färgerna kommer att göra dig lycklig medan du dricker ditt morgonkaffe.

Tips: Använd silhuetter när du tar bilder av solnedgången för att skapa en känsla av perspektiv. Vi älskar palmer. För fler liknande tips kan du läsa våra tips för fotografering av solnedgångar.

Vår semester utomhus i en fotobok

Photo-products-nature-photography-photo-book

Vare sig du har varit på en strapatsrik fjällvandring eller på en resa till en badort i närheten på din semester, kommer en fotobok med alla dina utomhusäventyr att vara rolig att skapa och att se tillbaka på. Välj ut dina favoritbilder och presentera dem sida vid sida i en fotobok.

Tips: Även om naturbilder är förföriska i sig, kan dina bilder bli ännu mer intressanta om du inkluderar människor i scenariot. En person längst ner vid en klippa eller ett vattenfall får människor att uppskatta proportionerna i naturens underverk.

Säsongens landskap på framkallade bilder

Photo-products-nature-photography-retro-prints

Vi gillar att presentera naturbilder med framkallade bilder eftersom de är förmånliga: du kan framkalla så många du vill och även byta ut dem när du vill. Detta gör årstidsbilder perfekta för framkallade bilder. På vintern föredrar du kanske scener med tallskogar och snöbetäckta fjälltoppar, medan du sommartid kanske föredrar stränder och molnbetäckta skyar. Med våra framkallade bilder kan du presentera dem alla!

Tips: Vissa landskap förändras oerhört mycket beroende på säsong: Välj ut en plats och ta en bild därifrån en gång per månad under ett år. Resultatet kommer att förvåna dig.

Färgglada scener på retrobilder med färgglada kanter

Photo-products-nature-photography-photo-prints

Naturen är full av överraskningar och detta inkluderar även dess rika och mångfaldiga palett. För att verkligen få färgerna i dina bilder att framträda kan du framkalla retrobilder från vår app och lägga till kanter med kontrasterande färger.

Tips: Var inte rädd för att redigera dina bilder. Naturligtvis vill du inte att de ska se överdrivet redigerade ut, och med ett par enkla knep kan du få färger och detaljer att framträda naturligt. Läs vår blogg om de bästa bildredigeringsapparna för tips.

Vi hoppas att du nu har fått inspiration att gå utomhus och ta bilder och skapa vackra fotoprodukter. Varför inte dela denna bloggpost med familj och vänner med hjälp av länkarna nedan för att inspirera även dem?

Kommentarer