Det är lite svårt att kunna se dina vänner och familj personligen just nu, så att se till att du håller kontakten med dem på andra sätt är viktigt. Att känna att någon tänker på dig är en underbar känsla och här på önskefoto gör vi det lätt som en plätt att skicka något speciellt, oavsett om det är till dina barnbarn, vänner långt borta eller mamma och pappa eller farmor, farfar, mormor och morfar. Med denna blogg kommer vi att visa dig hur enkelt det kan vara att skapa din egen personliga fotobok, fotokort, framkallade bilder och mycket mer.

  • Skapa underbara fotoprodukter med önskefoto
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online 

Sprid glädje med personliga fotokort

Ett riktigt enkelt sätt att hålla kontakten med de som betyder mest för dig är att skapa ett personligt fotokort. Våra kan du beställa i 10 pack inklusive vita kuvert så det är en perfekt present för dina nära och kära. Välj mellan dubbelsidiga eller enkelsidiga kort, och när du har valt det foto du vill använda och beställt korten, behöver du bara lägga till ditt eget personligt meddelande när de kommer. Sen är det dags att posta dem till dina nära och kära. Vilket perfekt sätt att hålla kontakten. Följ bara dessa tre enkla steg för att skapa dina egna fotokort:

1 – Lägg till bilder på en kortdesign
2 – Klicka på beställ
3 – Lägg till ditt eget meddelande och skicka dem med posten 

Bli påmind om speciella dagar och händelser

Det är lätt att bara “gilla” att det är någons födelsedag eller lämna en kort kommentar till dem på sociala medier men det är inte speciellt personligt. Var noga med att lägga till alla födelsedagar för de du tycker om i din kalender så att du får en påminnelse om att kontakta dem på den stora dagen. Att ta sig tid till att ringa dem, skicka ett videomeddelande eller varför inte skicka ett kort till dem kommer att betyda så mycket. Det behöver naturligtvis inte bara vara födelsedagar – se till att spara datum för årsdagar, viktiga datum eller till och med händelser i världen som du tror skulle vara av intresse för vissa vänner. Alla ursäkter för att hålla kontakten är en bra ursäkt.

1 – Välj det fotoboksformat du vill ha
2 – Lägg till dem i din kalender
3 – Fira alla av dem med något speciellt

Vad sägs om att äta lunch tillsammans

När du inte kan träffa dina bästa vänner över en lunch eller se dem personligen kan du istället ordna en videolunch! När du saknar samtalen, skämten och allt det roliga under en grupplunch med dina närmaste kontakter, kan du istället få dem alla att ringa in en videochatt medan ni äter dina måltider på distans. Kanske skicka ut en meny till alla så de kan välja vad de ska laga, nästan som om ni träffades på restaurangen. Det är ett fantastiskt sätt att hålla kontakten med dina vänner och det kommer nästan att kännas som om ni alla befann er i samma rum. De tre enkla stegen för att organisera detta är:

1 – Få alla med på noterna
2 – Bestäm tid och datum
3 – Alla ringer in och har en rolig stund tillsammans

Designa en fotobok

Att ta sig lite tid för att återuppleva gamla minnen genom att gå igenom gamla foton är alltid ett bra tidsfördriv. Det är inte bara avkopplande, det kommer säkert att få dig på gott humör också. Så varför inte låta kreativiteten flöda och designa din egen fotobok med dina egna favoritbilder? Det är inte bara riktigt enkelt att göra med önskefoto, det är också roligt att gräva genom dina arkiv och det blir en lysande gåva att skicka till vänner och familj. När du sedan har skapat den kan du beställa så många du önskar av den och du kan även skicka digitala kopior till dina närmaste kontakter. Om du är osäker på hur man skapar en bok finns önskefotos Smart Assistent till din hjälp för att skapa den på några minuter. Att göra en fotobok med önskefoto är verkligen så enkelt som det låter

1 – Välj dina foton
2 – Använd vår Smart Assistent och skapa din bok på några minuter
3 – Beställ boken och dela omedelbart en digital version

Det är trevligt att prata

Även om vi kan skicka textmeddelanden över otaliga tjänster och sociala medier är det fortfarande en speciell känsla när man tar upp telefonen för en trevlig pratstund. Att höra rösten från dina vänner och familj kan kännas så glädjande när du inte har sett dem på ett tag. Det låter som ett enkelt sätt att hålla kontakten och det är precis det det är. Plocka upp luren, slå numret och ha en härlig pratstund. Personen i andra ändan av linjen kommer att bli förtjust över att höra från dig.

1 – Ring någon
2 – Prata om allt och inget
3 – Må miljoner gånger bättre 

Skicka speciella ögonblick till familj och vänner

Ibland går du igenom gamla bilder och hittar en bild som får dig att stanna upp och tänka dig tillbaka en stund. En bild som du önskar du kunde dela med de andra personerna på bilden. Med önskefoto kan du göra precis det! Genom att helt enkelt ladda upp bilden till önskefotos redigeringsverktyg kan du skicka bilder direkt till dina vänner och familj. Det finns ingen gräns för hur många personer du kan skicka bilden till, så det är en perfekt present för alla foton, från enskilda porträtt till stora gruppbilder. För att skicka en fotokopia behöver du bara göra följande:

1 – Välj ut den där speciella bilden
2 – Skicka fotokopian till alla dina vänner
3 – Vänta på att de ringer dig

Gör ett träningspass eller utforska ett museum

Det finns ett fantastiskt utbud av gruppträningar online. Oavsett om du vill åka på en virtuell cykeltur med en kompis eller göra ett fitnesspass med din vanliga grupp har tekniken gjort det möjligt att koppla upp sig och träna från ditt eget vardagsrum. Eller, om du längtar efter lite kultur har några av världens främsta museer och gallerier öppnat sina online-dörrar för att ge virtuella rundturer av sina utställningar. Det är ett fantastiskt sätt att utforska museum och gallerier som du alltid drömt om att besöka.

1 – Gör en snabb sökning online
2 – Välj ett datum 
3 – Börja träna eller börja utforska 

Vi hoppas att du gillade dessa tips och idéer och att de har gett dig massor av inspiration att göra det mesta av dina bilder. Oavsett om du skickar framkallade bilder till vänner, fotoböcker till familjen eller väggdekorationer till dig själv så är det enda du behöver göra att börja skapa hemma. Så sätt igång och skapa.

Börja skapa

Kommentarer