Här på önskefoto har vårt talangfulla team av illustratörer varit upptagna med att handrita över 50 nya julkortsdesigner för alla er. Det betyder att du har 277 juliga alternativ att välja bland – så vi är ganska säkra på att du kommer att hitta något som matchar din julkortsstil. Alla våra kort kan göras helt personliga vilket betyder att de verkligen sticker ut ur mängden när de ställs upp i hemmen som du har skickat dem till. Vi vet att tiden fram till jul kan vara väldigt stressig så vi har gjort processen för att skapa ett julkort så enkel som möjlig. Våra för-designade mallar är busenkla att använda och alla kan göras 100% personliga så du kan göra julkort som är verkligt unika i år.

Gör ett kollage

När vi närmar oss slutet på detta extraordinära år, varför inte reflektera över allt som har hänt under de senaste 12 månaderna med ett kollage? Använd alla bilder du har tagit sedan januari och välj dina favoritbilder som sammanfattar årets bästa stunder. Det kan vara den nya hobbyn du började med, de gånger du lyckades ordna en träff med vänner, roliga stunder hemma med familjen eller den nya inredning du valde till ditt hem. Oavsett vad det är känns det bra att fira dina prestationer med dina vänner och familj – och ett julkort är det perfekta sättet att göra det.

Lika enkelt som svart och vitt

Det blir inte mycket mer elegant än ett svartvitt fotokort. Att välja svart-vitt är ett utmärkt sätt att skicka ett snyggt julkort. Om den här typen av kort passar din stil föreslår vi att du tittar på några av våra för-designade mallar, till exempel Enkla träd eller Ordträd. Alla våra för-designade mallar är helt anpassningsbara så att du kan få dem exakt hur du vill, och dessa designer kommer att vara riktigt snygga ovanför en öppen spis eller på en skänk. Svart-vita fotokort är riktigt bra att använda för närbilder av dig, din familj eller varför inte dramatiska landskap.

Lägg till lite typografi

Du behöver inte alltid använda ett foto på ditt julkort från önskefoto. Varför inte bara lägga till ditt eget meddelande? Med hjälp av vår fotoboksprogram kan du ta på dig din grafiska designerhatt och skapa fantastisk textkonst. Vi har ett stort utbud av teckensnitt, från samtida och eleganta till roliga och klassiska juldesigner, som gör att ditt kort verkligen sticker ut från mängden. -Du kan också lägga till foton på kortets insida som en överraskning för de personer du skickar dem till. Vi berör alla aspekter av att skapa ett fantastiskt julkort på vår blogg, till och med till en praktisk guide om vad man ska skriva inuti.

Dyk in i vårt clipart-bibliotek

Vi har ett enormt clipart-bibliotek att använda för alla våra fotoprodukter, och vårt interna team har handritat över 300 julillustrationer som du kan använda i år.
Vi vet att du vill att ditt kort ska sticka ut från mängden, det är här du verkligen kan göra det personligt. Välj bland vår clipart, våra ramar, teckensnitt och mer för att göra ditt kort riktigt unikt. Du kan även använda dem med de för-designade mallarna. Du kommer att ha massor av kul med att lägga till extra saker på ditt kort för att göra det så juligt och personligt som du vill. Genom att lägga till din personliga touch blir ditt julkort allas favorit i år.

Bli en riktig julstjärna!

Om du har haft några riktigt bra ögonblick i år, var inte blyg – låt alla veta! Om du har förlovat dig, fått en baby, fått en befordran, fått ett nytt husdjur eller flyttat, låt dina vänner och din familj få veta det den här julen. Vi är ganska säkra på att, särskilt i år, goda nyheter från dig kommer att göra deras dag lite ljusare. Att skicka ett foto med dina nyheter till dem är ett fantastiskt sätt att berätta för dem vad du har gjort (och att säga god jul också).

Go pro

Vi vet hur hektiskt familjelivet kan vara, men om ni alla kan undvara en eftermiddag kan ni ta några professionella bilder för det kommer verkligen att ta era julkort till nästa nivå. De flesta fotografer har antingen en studio eller så kommer de gärna till ditt hem. Det är ett bra sätt att tillbringa lite tid med familjen på ett och samma ställe och få riktigt fina bilder att använda på dina fotoprodukter. Om du först vill ta en titt på några proffsfoton, kolla in vår guide till fotograferingsgrunder.

Lek och skratta

Lev, älska, skratta. Det är ett mantra för många människor och vi håller helt med. Det finns knappast någon bättre känsla än när du får dina vänner och familj att skratta. Så tänk på vad du kan göra med ditt julkort för att få deras ansikten att spricka upp i ett riktigt stort leende. När du tar dina foton till årets kort, försök att göra något dumt som kommer att få dem att skratta högt. Grimaser och fåniga situationer är alltid en bra start, och varför inte också kasta någon ovanlig rekvisita in i mixen.

Den här julen kan du glömma att klampa runt i butikerna och försöka hitta de mest perfekta korten att skicka. Gör istället en riktigt personligt kort med önskefoto. Att veta att du har lagt ner lite arbete på att skapa det, och att det är helt unikt, får dina vänner och familj att älska det ännu mer. Att skapa något själv kommer också att göra att ditt kort sticker ut från mängden i år. Klicka bara på knappen nedan och skapa det bästa julkortet som dina nära och kära får i år.

Börja skapa

Kommentarer