Det är något magiskt med att få post och att mitt ibland räkningarna hitta ett personligt julkort kommer verkligen att få dina nära och kära på gott humör. Vi har över 180 olika julkortsdesigner inklusive 75 nya som alla har designats av våra begåvade illustratörer för att verkligen få korten att sticka ut. Att välja stil och bild för framsidan kan vara svårt, så vi har sammanställt en lista med tips för att hjälpa dig.

Gör ett collage

Vad kan vara bättre för att fira jultiden än att visa upp ditt senaste år med ett kollage?
Visa upp din favoritsemester, familjestunder och viktiga händelser. Därefter skriver du något kort om vad du har gjort under det gångna året inuti kortet. Folk kommer att älska att höra allt om dina äventyr, stora som små. För mer idéer om vad du kan skriva på ditt julkort kan du läsa våra tips om att skriva en hjärtlig julhälsning.

Välj svartvitt

Gör enkla och eleganta kort genom att hålla dig till en monokrom palett. Ta en bild med hjälp av ett svartvitt filter för framsidan för att matcha designen. Vi älskar vår design ”Simple Trees” eller vårt ”World Tree”-kort. Det bästa är att svartvit fotografering ser bra ut i alla hem så de kommer att älska att visa upp det under julhelgen. Läs vår blogg för några kreativa idéer om hur du visar dina julkort för fler idéer.

Lägg till lite typografi

Istället för att presentera ett foto på framsidan av ditt kort, kan du använda framsidan för ett personligt meddelande med ett av våra vackra typsnitt.
”God jul från Svenssons” till exempel. Typografiska kort ser moderna och snygga ut. Sedan har du ett foto på insidan av kortet så när de öppnar det får de en fin överraskning.

Använd våra clip-arts

Våra egna illustratörer har vackert handritat över 150 designtillbehör som clip-arts och ramar så att du kan anpassa dina kort för att se exakt hur du vill ha dem. Lägg bara till dessa små tillägg för att göra dina kort extra speciella.

Var inte rädd för att briljera

Du vill inte framstå som mallig men ibland är det trevligt att dela med sig av de stora stunderna i livet på julkortet. Gifte du dig i år eller tog ni emot en ny familjemedlem? Eller kanske du vann en medalj eller fick en ny hundvalp?
Sätt dessa bilder på ditt julkort för att dela din glädje med familj och vänner.

Investera i några proffsbilder

Att samla din familj tillsammans på samma plats samtidigt kan vara svårt men ta er lite tid från era hektiska scheman för att få några professionella bilder tagna och vi lovar att du inte kommer ångra det. Du kan inte bara hänga dem på väggen, du kan även använda dem på dina julkort.
Varför inte låta alla klä sig i julkläder eller låta barnen klä sig som snögubbar för att lägga till en extra festlig stämning.

Få dina vänner och familj att skratta

Det finns ingen bättre känsla än att få dina vänner och familj att skratta, så skapa ett julkort som kommer att få dem att dra på smilbanden när det landar på dörrmattan. Låt hela familjen göra grimaser eller använda rolig rekvisita som renskinn och julbjörnar för att verkligen komma i julstämning.
Läs våra tips om att ta bilder för dina personliga julkort om du behöver fler idéer.

Oroa dig inte för att skapa det perfekta julkortet, tänk istället på att skapa det mest personliga som bäst representerar dig och dina nära och kära.
Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att bli uppfinningsrik och skapa något du kommer att vara stolt över att skicka till dina vänner och familj.

Kommentarer