En personlig kalender är den perfekta presenten till vänner och familj men också trevlig att skapa till dig själv och hänga upp i ditt hem. Vi har många vackra kalenderdesigner att välja bland och vi har lanserat 20 helt splitter nya designer.

Gillar du att ha kreativ kontroll? Du kan ändra alla designer för att skräddarsy din kalender och även skapa en från början, och leka med bakgrunder och clipart efter dina önskemål.

Glöm inte att du kan skapa din kalender i vår mobilapp, ta bilder direkt från din mobil, vilket gör den till den perfekta presenten du kan skapa i farten.

Så med det i åtanke har vi sju fantastiska förslag på temakalendrar som du kommer att ha glädje av att titta på varje dag.

Vilket år det har varit

Ordna dina favoritstunder från föregående år och använd olika bilder varje månad för att skapa en personlig kalender.

Mat och dryck

Foton av säsongernas smaskiga frukter och grönsaker blir perfekt för kalendern och påminner dig om att alltid äta efter årstiden.

Den vackra naturen

Snöiga miljöer i januari, havsbilder i augusti och löv som faller i oktober. Hämta inspiration i omgivningarna och använd naturfoton som visar årets gang.

Världen runt

Använd bilder från dina favoritplatser och ta med några drömdestinationer för en daglig dos av inspiration. Du kan lägga till några meningar på det lokala språket i varje foto så att du lär dig lite lokala uttryck varje månad.

Utklädnad

Klä dina husdjur gulliga kläder och använd årstidsbunden rekvisita som kärlekshjärtan i februari och pumpor i oktober för att skapa en upplivande kalender som du kommer bli glad av varje dag.

Visa upp konstnärliga talanger

Skanna eller fotografera dina barns konstverk och använd dem för att göra en kalender du kommer att värdera högt.

Citera mig om du vill

Använd vår nya fördesignade kalender med citat på för att skapa din egen inspirerande månadsplanerare.

Lägg till dina egna bilder på varje sida och bli uppiggad varje gång du kollar upp datum.

Känner du dig inspirerad? Varför inte skapa din egen personliga kalender med ett av dessa förslag? Tänk på att du kan skapa dina kalendrar med vår mobilapp som tar bilder direkt från din mobil – det perfekta sättet att multitaska när du julhandlar.

Börja skapa

Kommentarer