En personlig kalender är den perfekta presenten till vänner och familj men också trevlig att skapa till dig själv och hänga upp i ditt hem. Vi har många vackra kalenderdesigner att välja bland och vi har lanserat 18 helt splitter nya designer.

Gillar du att ha kreativ kontroll? Du kan ändra alla designer för att skräddarsy din kalender och även skapa en från början, och leka med bakgrunder och clipart efter dina önskemål.

Glöm inte att du kan skapa din kalender i vår mobilapp, ta bilder direkt från din mobil, vilket gör den till den perfekta presenten du kan skapa i farten.

Så med det i åtanke har vi sju fantastiska förslag på temakalendrar som du kommer att ha glädje av att titta på varje dag.

Vilket år det har varit

Ordna dina favoritstunder från föregående år och använd olika bilder varje månad för att skapa en personlig kalender.

Calendar 2018

Tips: Foton av födelsedagar och speciella händelser blir som en påminnelse för dig

Mat och dryck

Foton av säsongernas smaskiga frukter och grönsaker blir perfekt för kalendern och påminner dig om att alltid äta efter årstiden.

idéer för fotokalendrar med mat

Tips: lägg till en lista över säsongens råvaror varje månad. Det är enkelt att göra med textalternativet i kalenderverktyget.

Den vackra naturen

Snöiga miljöer i januari, havsbilder i augusti och löv som faller i oktober. Hämta inspiration i omgivningarna och använd naturfoton som visar årets gång.

 idéer för fotokalendrar med årstiderna

Tips: du kan använda de fördesignade årstidsbilderna som den du ser här.

Världen runt

Använd bilder från dina favoritplatser och ta med några drömdestinationer för en daglig dos av inspiration. Du kan lägga till några meningar på det lokala språket i varje foto så att du lär dig lite lokala uttryck varje månad.

idéer för fotokalendrar med resebilder

Tips: välj en årskalender Klassisk A3 och genomskinlig kalenderöversikt som den här för att verkligen visa upp dina resebilder.

Utklädnad

Klä dina husdjur gulliga kläder och använd årstidsbunden rekvisita som kärlekshjärtan i februari och pumpor i oktober för att skapa en upplivande kalender som du kommer bli glad av varje dag.

idéer för fotokalendrar med husdjur

Visa upp konstnärliga talanger

Skanna eller fotografera dina barns konstverk och använd dem för att göra en kalender du kommer att värdera högt.

idéer för fotokalendrar med barnens konstverk

Tips: använd en lekfull design som den här för att lyfta fram deras excentriska konst.

Citera mig om du vill

Använd vår nya fördesignade kalender med citat på för att skapa din egen inspirerande månadsplanerare. Lägg till dina egna bilder på varje sida och bli uppiggad varje gång du kollar upp datum.

idéer för fotokalendrar med citat

Tips: Använd bilder som matchar citatet, precis som vi gjorde här.

Hjärngympa

Om du är duktig på Photoshop kan du skapa foton där man ska upptäcka skillnaderna varje månad. Eller lägg till ordlekar eller gåtor i kalendern med hjälp av kalenderverktyget.

ideer-for-fotokalendrar-med-lekbilder

Tips: Använd en enkel design för att lägga fokus på ditt spel.

Känner du dig inspirerad? Varför inte skapa din egen personliga kalender med ett av dessa förslag? Tänk på att du kan skapa dina kalendrar med vår mobilapp som tar bilder direkt från din mobil – det perfekta sättet att multitaska när du julhandlar.

Börja skapa

Eller du kanske har ett eget förslag? Glöm inte att dela dina skapelser med oss med hashtaggen #mittönskefoto på Instagram eller här vi älskar nämligen att se vad du skapat. Om du delar dina skapelser med oss så kan du vinna en värdecheck värd 300 kr och vara med i vår kunden i rampljuset-blogg. Och det är den perfekta platsen för att se vad andra har skapat.

Kommentarer