Vad köper man till en som har allt? Jo, det ska vi berätta. En personlig fotoprodukt är bättre än ännu ett par strumpor. Han har varit med dig ända sedan början och förtjänar att skämmas bort! Läs vidare för att se våra bästa presentidéer till fars dag.

En fotobok

Skapa en fotobok full med bilder av honom och barnen och ge den till din partner på fars dag. Visst kan han säga att barnen kanske inte riktigt gjort den själva men han kommer att gilla alla foton. Använd några av våra nya designmöjligheter för fars dag (till exempel ClipArt-elementen och bakgrunderna) för att göra boken extra speciell.

En inramad framkallad bild

Välj ett nytt foto av dig och din pappa, framkalla det och rama in det till honom. Det är en sådan sak som pappor aldrig gör men älskar att ha. Framkallade bilder är en härlig påminnelse om all tid ni har tillbringat tillsammans, även om ni inte ses så ofta längre.

Väggdekorationer med bilder av barnen

Välj ett favoritfoto av din partner och barnen och framkalla det som en väggdekoration till honom. Ett foto av dem när de leker utomhus är trevligt att hänga i vardagsrummet. Eller välj att göra väggdekorationen i aluminium eller akryl så kan han till och med hänga den utomhus.

Ett väggkollage av dig och din pappa

Samla ihop några bilder av dig och din pappa från åren som gått och skapa en fars dag-present full av kärlek. Du kanske kan gräva fram ett babyfoto av dig, ett från tonåren och ett nyare. Skapa ett väggkollage som han stolt kan hänga upp hemma.

En mugg

Den perfekta presenten till pappor som gillar kaffe eller te! Leta rätt på ett foto av din partner och barnen och framkalla det på en mugg åt honom. Han kan ta med den till kontoret som en ständig påminnelse om att gå hem innan 18.00.

Vi har gett dig idéerna, allt du behöver göra nu är att välja produkt. Vad du än väljer blir en personlig fotoprodukt en unik present till fars dag.

Kommentarer