Det är ofta mycket att göra den här tiden på året, inte sant? Barnen är tillbaka i skolan igen och en oändlig lista med möten, sportevenemang, lämningar och hämtningar adderas plötsligt till ditt eget tidsschema. Att skapa en kalender till ditt hem gör att alla på ett bra sätt får en tydlig bild över vad de ska göra och vad som händer. Den kommer att öka din produktivitet, hjälpa dig planera i förväg och ha kontroll över allt vad som behöver göras.

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefoto
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt när och var som helst

Organisera hela familjen

Nu är det dags att börja skolan igen, alla ska plötsligt någonstans, träffa vänner och delta i kurser och lektioner. Om du skapar en fotokalender, kan du bringa ordning där hemma. Hela familjen får på ett enkelt och tydligt sätt en överblick över var de ska vara och vad alla de andra håller på med. En fotokalender är ett fantastiskt sätt att organisera saker och ting på. För att förenkla det hela, varför inte beställa fler kopior av din kalender så att du kan hänga upp dem i köket, i barnens rum och på kontoret? Du får även mängdrabatt hos oss, läs mer här.

Bli mer produktiv

Genom att ha kontroll över alla möten, födelsedagar och speciella händelser kommer du att känna dig mindre stressad och mer produktiv. Om du använder mindre tid till att tänka på vad du borde göra, kommer du att ha mer tid att göra det − det är ett faktum! Du kommer att vara mer avslappnad och du kanske till och med får tid att lägga upp fötterna en stund.

Du kommer alltid att komma ihåg alla födelsedagar

Den jobbiga känslan av att upptäcka att du glömt bort en god väns födelsedag, eller ännu värre, att få ett sms där man undrar varför ditt barn inte kom till festen: Åh, åhhh! När du skapar en av våra kalendrar kan du enkelt lägga till födelsedagar och speciella händelser medan du designar den i vårt online-verktyg på datorn eller mobilen

Dela dina långvariga projekt i olika steg

När du planerar för en stor händelse som ett bröllop eller en flytt, inser du snabbt att det finns flera steg att gå igenom för att allt ska bli lyckat. Genom att planera i din kalender när varje steg ska vara avklarat får du deadlines att hålla dig till. När du väl har skrivit ner dem och hängt upp dem på väggen där du ser dem varje dag, blir hela planeringsprocessen mycket enklare. Plötsligt blir hela det stora, förskräckliga projektet små hanterbara delar som du ser fram emot att få pricka av allteftersom.

Gör fotokalendern unik

Varje fotokalendrar hos önskefoto är unik. Inte bara på grund av de bilder du använder, utan också därför att allt i din kalender kan skräddarsys precis som du vill. Oavsett om du använder ett av våra fördesignade teman eller startar med en tom sida, kan du anpassa den som du vill. Välj teckensnitt, ändra bakgrundsfärg, lägg till ramar runt dina bilder, markera särskilda datum, använd ClipArt och mönster − det är helt upp till dig. Kalendern du gör blir uteslutande din egen.

Vi hoppas vi har lyckats inspirera dig till att skapa en fotokalender för att disponera tiden bättre. Med olika storlekar, former och fördesignade teman för att passa dina behov kan inget vara enklare än att skapa en fotokalender med önskefoto. Allt du behöver göra för att öka din produktivitet är att klicka på knappen nedan och låta kreativiteten flöda.

Börja skapa

 

Kommentarer