Den här tiden på året är alltid lite hektisk, eller hur? Skola och jobb är i full gång med långa listor på möten, matcher, lämningar och hämtningar. Samtidigt visar julen oss hur intensivt livet kan vara, på ett bra sätt. En personlig kalender är den perfekta presenten till dig själv, nära och kära och hjälper er att ligga steget före under nästa år. Gör en personlig väggkalender till ditt hem, så att alla tydligt kan se vad som händer och vart de ska. Det höjer effektiviteten, hjälper dig att planera framåt och att hålla koll på allt som behöver göras.

  • Gör en anpassad fotokalender med önskefoto
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och smidigt online

Planera för hela familjen

Nu är det dags att återvända till skola och jobb och plötsligt ska alla vara på plats, träffa kompisar eller delta i lektioner. Gör din egen fotokalender online för att styra upp vardagskaoset hemma. En fotokalender är ett smart sätt att få ordning på vardagen och blir ett tydligt och enkelt sätt för hela familjen att stämma av var de ska vara och vad alla andra hittar på. För att göra det hela ännu enklare, varför inte beställa flera kalendrar på en gång, så att du kan hänga dem i köket, barnens rum och kontoret? Kolla in informationen om våra fotokalendrar på vår hemsida läs om vår lönsamma mängdrabatt.

Vill du veta mer om hur du gör den perfekta planeringskalendern? Läs allt om detta i vårt blogginlägg Ordning och reda med en planeringskalender.

Mer effektiv i vardagen

Genom att hålla koll på möten, födelsedagar och särskilda händelser kan du bli mer effektiv och känna dig mindre stressad. Om du ägnar mindre tid åt att fundera över vad du borde göra, får du mer tid över till att faktiskt göra det – det är ett faktum! Det leder till att du blir mer avslappnad och undviker att springa rundor åt alla. Och vem vet, du kanske hinner varva ner med en kopp kaffe eller te också?

Kom ihåg alla födelsedagar

Visst känns det jobbigt att glömma en god väns födelsedag? Eller ännu värre: När en annan förälder efterlyser ditt barn på ett kalas. Aargghhh! När du gör en av våra fotokalendrar kan du enkelt lägga till födelsedagar och särskilda händelser när du designar den i redigeringsverktyget. På så sätt kan du vara säker på att inte missa några roliga fester framöver.

Dela upp stora projekt i lagom munsbitar

När du planerar ett stort evenemang som ett bröllop eller en flytt, inser du snabbt att det krävs många små steg för att lyckas med hela projektet. Men om du anger i kalendern när varje steg ska vara klart gör du det enklare att hålla varje deadline. När du väl har skrivit ner alla deadlines och hängt upp din personliga väggkalender på väggen där du kan se den varje dag, känns hela planeringsprocessen betydligt enklare. Helt plötsligt förvandlas ett skräckinjagande jätteprojekt till lagom stora, hanterbara munsbitar som du nöjt kan bocka av en i taget.

Gör den unik

önskefotos fotokalendrar är helt unika för dig. Inte bara på grund av bilderna du använder, utan också eftersom allt i kalendern kan anpassas helt. Oavsett om du använder en av våra fördesignade teman eller börjar från grunden kan du ändra allt precis som du vill. Välj teckensnitt, ändra bakgrundsfärger, lägg till ramar runt fotona, markera särskilda datum, använd clip arts och mönster. Kalendern blir helt och hållet din.

Vi hoppas att vi har kunnat inspirera dig genom att förklara hur du kan hantera din tid bättre med en fotokalender. Dessutom går det lekande lätt att göra en kalender hos önskefoto, med många storlekar, former och fördesignade teman att välja på. Det enda du behöver göra för att effektivisera din vardag är att klicka på knappen nedan och börja skapa.

Börja skapa

 

Kommentarer