SKAPA DIN ÅRSBOK

1.Familjebok

Hitta bilderna av de människor som betyder mest för dig och samla dem i olika fotoböcker. Skapa olika böcker dedikerade till familjemedlemmar, nära vänner, livspartners och barn. Detta är ett vackert sätt att samla minnen av de fantastiska människorna i ditt liv. Utforska vår blogg om familjehistoria för inspiration och idéer om hur du bäst skapar dessa fotoböcker.

2.Baby/barnbok

Att samla minnen från barnens uppväxt är en värdefull sak som både du och barnen kommer att uppskatta när de blir äldre. Men innan dess kan det också vara trevligt att ta fram dessa minnen när barnen har vänner på besök eller när de introducerar sin första partner, till exempel. Det ger en fin möjlighet att dela goda ögonblick, berättelser och skapa en extra dimension av glädje och gemenskap i familjen. Ta en titt på vårt utbud av temaböcker för barn och bebis för att få lite inspiration till ditt nästa projekt.

3.Kärleksbok

Dokumentera historien om ert förhållande genom att skapa en serie fotoböcker, dedikerade till varje år av er resa. Alternativt kan ni samla de mest minnesvärda ögonblicken från era mobiltelefoner i en fotobok. Denna bok kan vara ett fantastiskt tillägg, särskilt vid tillfällen som ert bröllop, där ni delar er resa med alla som älskar er.

I de kommande åren kommer ni att uppskatta att bläddra igenom dessa fotoböcker och återuppleva alla underbara ögonblick ni har delat. När barnen en dag frågar hur ni träffades, kommer ni att ha en vacker bok att dela med er, fylld med historier och bilder som har format ert förhållande.

4.Familjesemester

Utforska glädjen med en fotobok från familjesemestern, en tidlös resa tillbaka till höjdpunkterna och trevliga stunder du har delat med din familj på semester – återupplev magin av episk pudersnö under sportlovet eller låt solens värme omfamna dig på de härliga stränderna. Bläddra igenom sidorna och njut av känslan av att bevara dessa dyrbara ögonblick med dem du håller kär.

5.Kokbok

Skapa din egen unika kokbok genom att samla dina favoritrecept. Organisera dem efter rätttyp, ingredienser, smaker eller säsong, och fyll böckerna med både läckra recept och lockande bilder. Du kan till och med inkludera snapshots av dig och din familj medan ni lagar mat, vilket gör kokboken extra personlig och minnesvärd. Kolla in våra teman för kokböcker här.

6.Resebok

Sortera alla dina resebilder efter årtal och skapa en unik bok för varje år, ett slags resealbum genom tiderna. Ta dig tid att ordna bilderna, kanske lägga till små anekdoter eller personliga anteckningar, och upprepa denna process för varje minnesvärd år. Innan du vet ordet av kommer du ha skapat en hjärtevärmande serie böcker som inte bara dokumenterar de stora äventyren, utan också de små ögonblicken som gör dina resor unika och oförglömliga.

7.Fotobok till stugan

Skapa en fotobok för stugan där ni samlar bilder från sommarstugan eller fjällstugan. Du kan skapa en bok med alla som har besökt stugan i år – och om de kommer på besök igen kan du låta dem skriva en liten hälsning bredvid sitt foto nästa gång de är där! Så har ni något fint som väntar på er varje gång ni åker tillbaka.

8.Årets högtider

I en hektisk vardag kan det vara extra mysigt att göra något speciellt av högtider som jul och påsk, särskilt när det är en av de sällsynta tillfällena hela familjen är samlad. Det är en perfekt möjlighet att föreviga de dyrbara ögonblicken, skapa en fotobok och med tiden utöka samlingen till en serie. Dessa fotoböcker blir också fantastiska presenter och är alltid lika roliga att dela på kommande års samlingar.

9.Årsbok

Skapa en årsbok med de mest speciella ögonblicken från de senaste 12 månaderna – vare sig det är med vänner i parken, med familjen vid middagsbordet eller från en extra mysig dag på soffan med en helt speciell person. Årsböcker är perfekta att hylla det vackra i vardagen.

10.Fotobok för varje säsong

Om du har fler bilder än vad som får plats i en enskild årsbok, kan du enkelt sortera och organisera dem efter årstider som vår, sommar, höst och vinter.Ett smart tips är att välja en av dina favoritbilder som omslag till varje bok – det kan vara ditt hus, närmaste park eller din favoritrestaurang – för att framhäva den specifika säsongen du vill förmedla.

11.Familjens årsbok

För de flesta av oss är familjen det viktigaste i våra liv. Vad är väl bättre än att fira just den med en årlig familjebok. Genom att föreviga alla ögonblick ni har delat kommer du att glädjas åt att se hur mycket familjen har växt i åren som kommer. Ta en titt på våra designade årsböcker.

12.Hobbybok

Antingen har du nyligen kastat dig in i fotografins värld eller så sitter du på en skatt av bilder från tidigare år. En fotoboksserie dedikerad till olika teman kan vara ett fantastiskt sätt att visa upp din talang. Genom att färgkoda bilderna eller gruppera dem efter mer abstrakta teman skapar du inte bara visuell njutning utan också en värdefull referenspunkt som dokumenterar din utveckling som fotograf över tid.

Kommentarer