Förbättrad tryckkvalitet Windows

Vi har förbättrat funktionen automatisk bildförbättring, vilket gör att tryckkvaliteten av dina bilder är ännu bättre. Tillsammans med 400 av våra kunder har vi undersökt vilken programvara som ger det bästa tryckresultatet. Vi vågar därför lova att vi hittat det bästa alternativet! Numera kan du även se en synlig förbättring av dina bilder direkt i vårt fotoboksprogram.

1. Hur fungerar det?

Funktionen automatisk bildförbättring är som standard inställd för alla foton i din fotobok. Alla bilder som du lägger till i fotoboken kommer med andra ord att bli optimerade så att det är den förbättrade versionen av bilden du ser i din fotobok. Originalbilden på din dator kommer självklart att förbli oförändrad.

Notera! Öppnar du en fotobok du skapat i den gamla versionen av fotoboksprogrammet? Börja med att kontrollera varje sida i fotoboken innan du beställer, framför allt om du har använt dig av färgpipetten. Bilderna i din fotobok kommer nämligen att bli tryckta med den förbättrade kvaliteten, vilken kan göra att färgerna skiljer sig något åt. Du kan använda färgpipetten igen för att använda samma färg på nytt.

2. Stäng av bildförbättringen per bild (rekommenderas inte)

Vi rekommenderar dig att alltid låta funtionen automatisk bildförbättring stå på. Vill du vid enstaka tillfällen stänga av funktionen kan du göra det genom att högerklicka på bilden och bocka ur alternativet ‘Förbättra valda bilder (rekommenderas)’.

3. Stäng av den automatiska bildförbättringen för hela din fotobok (rekommenderas inte)

Har du använt ett annat bildförbättringprogram innan du laddat upp bilderna i vårt fotoboksprogram kan du stänga av funktionen bildförbättring för alla foton i din fotobok. Alternativet hittar du under fliken ‘Alternativ’ -> ‘Inställningar’. För att du ska vara säker på att bildförbättringen stängs av för alla foton rekommenderar vi dig att göra detta när alla bilder ligger i fotoboken.
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.