Studentskylt

önskefoto har tillverkat studentskyltar i över 20 år. Ska du tillverka en studentskylt behöver du bara leta fram ett foto på den blivande studenten, välja design och bestämma vad som ska stå på skylten. önskefoto gör sedan jobbet åt dig. Det fungerar lika bra med digitala foton som papperskopior.

Från:
149 kr
Börja nu

Beställ plakat & få en värdecheck på 300 kr | Kod: STUD19MER

Läs mer

Villkor: Ange rabattkoden i kundvagnen så får du en värdecheck (via e-post) som ger dig 300 kr att handla valfria fotoprodukter för på onskefoto.se (gäller på fotoböcker, väggdekorationer, fotokort, framkallade bilder, kalendrar och fotomuggar, gäller inte på studentprodukter och presentkort). Värdechecken kan användas vid ett köptillfälle t.o.m den 31 augusti 2019 och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter utan gäller på ordinarie pris. Fraktkostnad ingår inte i värdet.

Läs mer

 

Hög kvalitet & regntåligt

Våra studentskyltar är av hög kvalitet och prisvärda! Ditt foto och text trycks på ett lätt material med hård yta som är UV-och väderresistent.

Hög kvalitet & regntåligt

3 varianter - 10 designs

Både den klassiska och lyxskylten är kompletta och färdiga att användas direkt. Postern är för dig som själv vill skapa din skylt. Alla varianter finns i 10 olika designs.

3 varianter - 10 designs

Allt för en lyckad student

Vi har allt du behöver för studenten! Hos oss hittar du utöver studentskyltar och poster även inbjudningskort, studentnalle, banderoll och visselpipa.

Allt för en lyckad student

Välj den studentskylt som passar dig bäst

I över 20 år har önskefoto gjort studentskyltar till landets studenter. Välj ut ditt favoritfotografi på den blivande studenten så fixar vi studentskylt till dig också! Välj om du vill ha en klassisk studentskylt, en lyxig dubbelsidig eller en poster. Skapa snabbt och enkelt med digitala bilder! Har du en pappersbild? Klicka här.

 

Övriga produkter till studentfirandet

Hos önskefoto hittar du många andra studentprodukter som bidrar till det perfekta studentfirandet. Här kan du även beställa studentnalle, banderoll, inbjudningskort och visselpipa.

Studentnalle
En söt nalle att hänga runt studentens hals -
perfekt istället för blommor!
Studentbanderoll
Maffig och populär dekoration - fästes på studentflaket eller hemma på festen!
Inbjudningskort
Bjud in nära och kära till studentfirandet - vita kuvert ingår!
Visselpipa
Populär visselpipa till den nyblivna studenten - det ska höras att man tagit studenten!Digitalisera din pappersbild

Att skapa din studentskylt är enkelt. Nu behöver du inte längre tänka på att skicka iväg din bild via brev, se våra tips nedan:

- Fotografera din pappersbild med mobilen. Läs våra tips och råd om digitalisering av pappersbilder.
- Du kan även scanna dina gamla bilder med en scanner.
- Om du hellre föredrar att skicka din pappersbild till oss kan du ladda ner beställningskupong nedan.

Ladda ner här

Digitalisera din pappersbild

Priser och leverans

Leveranstid 8-10 arbetsdagar. Fraktkostnad beroende på storlek och vikt på din beställning tillkommer (59-129 kr).

Börja nu

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.