minbildbank. Säker lagring och organisering av bilder.

minbildbank. Säker lagring och organisering av bilder.

Gratis lagring för önskefotos kunder

Lagra, organisera och dela alla dina bilder tryggt och enkelt. Läs våra villkor här.

Upptäck minbildbank
stars_plus

Organisera dina bilder

minbildbank organiserar alla dina bilder på en tidslinje så att du får en översikt över dina fantastiska ögonblick i livet. Baserat på platsinformation i bilderna kan du också se en världskarta med platserna du har besökt och fotograferat.

guarantee

Trygg och enkel lagring av dina bilder

minbildbank är ditt bildkonto på onskefoto.se. Alla bilder som du laddar upp på minbildbank lagras tryggt och säkert och tjänsten är därför perfekt för dig som vill ha en backup av dina bilder. Du kan ladda upp bilder från din mobil, dator eller surfplatta och på så sätt har du dina bilder samlade på ett och samma ställe – Helt gratis för dig som kund!

clock_check

Dela dina minnen

Du kan också dela bilder med dina vänner och din familj genom minbildbank. Antingen privat via e-post, QR-kod (som är extra kul under en speciell händelse – såsom ett bröllop) eller offentligt på bloggen eller i sociala medier som förexempel Facebook. Något som är väldigt roligt och enkelt!

clock_check

Händelser

Organisera dina bilder enkelt. Baserat på information i dina bilder om datum, tid och plats föreslår tjänsten automatiskt vilka bilder som hör ihop och grupperar dem i olika händelser. Du kan själv ändra namn på händelserna och kalla dem förexempel “Grekland 2024” eller “Marias och Pers bröllop”.

clock_check

minbildbank-appen

Vår minbildbank-app gör det enkelt att ladda upp bilder och bevara bilder från mobilen. Appen är tillgänglig för iPhone och Android, och kan laddas ner helt gratis!

Bevara alla dina ögonblick

Ta vara på dina bilder i framtiden med gratis lagring i minbildbank!

Upptäck minbildbank

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration