Framkallade bilder i A5-format

Framkallade bilder i A5-format

Våra framkallade premiumbilder i mediumstorlek är en fantastisk storlek. Här är vår användbara guide för att hjälpa dig skapa eleganta framkallade bilder i A5-format med dina fotografier.

  • Skapa ett framkallat foto i A5-format
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa ett framkallat foto i A5-format

 

Framkallade bilder i A5-format

När vi talar om en framkallad bild i mediumstorlek på önskefoto, menar vi framkallade bilder i A5-format (eller 6×8). Om du är osäker på om det här är rätt storlek kan du kolla det genom att helt enkelt vika ihop ett papper i A4-format. De är en perfekt storlek – tillräckligt stora för att kännas lyxiga men tillräckligt små för att rymmas i din väska! De blir fantastiska som en rolig serie på en stor vägg eller bara ensamma på en mindre yta.

Skapa ett framkallat foto i A5-format

För att börja skapa dina stilrena framkallade bilder i A5-format, gå bara till önskefotos fotoredigeringsprogram och ladda upp dina val från din bärbara dator, dator eller mobil. När du gjort det, klicka antingen på “Redigera dina bilder” eller välj fliken “Alternativ” högst upp på sidan. Välj nu 8×6 från rullgardinsmenyn. klicka på “Slutför din beställning” så kommer du till sidan “Tillval” där du kan välja att framkalla på matt eller högglansigt papper eller till och med lägga till en elegant vit kant.

Beställa din framkallade bild i A5-format

När du har valt högglansigt eller matt papper och om du ska lägga till en kant eller inte, klickar du på “Beställ dina framkallade bilder” så kommer du till varukorgen där du kan köpa dina framkallade bilder i A5-format. Här kan du också ändra antalet kopior du vill köpa: från 1-100! Klicka på “Fortsätt” när du är nöjd med ditt val så kommer du till sidan där du fyller i din leverans- och betalningsinformation. Så enkelt är det!

Skapa nu

Rated 3.8 of 5 based on 8596 reviews
 
Jag är väldigt nöjd med mina bilder +…

Jag är väldigt nöjd med mina bilder + att det är billigt att framkalla bilder
Läs mer

– Carina Wallin
 
 
Framkalla bilder

Lätt att framkalla bilder i olika format.
Läs mer

– kund
 
 
Lätt att framkalla fina foton...

Så länge bilderna är fina ur kameran/telefonen så blir de fina i framkallning. Att framkalla bilder kostar inte så mycket även om frakten är en del. Jag passade på att framkalla fler kopior till släkt och vänner som gjorde att det kändes "... Läs mer

– Evelina
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.