Fem omtänksamma presenttips till bröllopsdagen

Skriven av Onskefoto, 17 augusti 2022

Är du ute efter den perfekta presenten till bröllopsdagen? Här presenterar vi våra fem bästa tips på omtänksamma presenter till års- och bröllopsdagar som lyfter fram det som gör er kärlekshistoria så speciell.

Oavsett om ni firar ert allra första år som nygifta eller vill högtidlighålla en milstolpe i ett livslångt äktenskap, är en omtänksam present ett fint sätt att visa din partner hur mycket du tycker om honom eller henne. Hos önskefoto hittar du enkelt den perfekta presenten för att fira er års- eller bröllopsdag – allt från gulliga, personliga årsmuggar till spektakulära väggdekorationer från bröllopet. Oavsett vad du väljer är vårt bästa tips när du ska hitta en present till bröllopsdagen att tänka utanför lådan och skapa en personlig present som verkligen kommer från hjärtat.

1. Fotobok till bröllopsdag

En personlig fotobok är en av de bästa presenterna till en bröllopsdag, för att fira allt som gör er kärlek unik. Använd en av våra fördesignade fotoboksmallar för bröllop om du vill se tillbaka på de bästa ögonblicken under er bröllopsdag. Välj bara bland våra över 30 fotoboksdesigns för bröllop och sätt igång att överföra dina allra bästa bröllopsbilder.

För att göra din fotobok ännu mer speciell kan du försöka hitta spontanbilder på er två omgivna av nära och kära på er särskilda dag. Det blir ett fint komplement till de professionella fotona. Bröllopsgästerna har garanterat en skatt med bilder i sina mobiler som ni inte har sett. Kontakta några vänner och familjemedlemmar för att se om du kan hitta några riktiga guldkorn.

Skapa nu

2. Parkalender

En parkalender är en present som ni får glädje av hela året och blir en unik gåva på bröllopsdagen. Välj ut dina favoritbilder, överför en per månad till önskefotos skaparverktyg och se fram emot ett nytt minne varje månad. Våra anpassningsbara fotokalendrar är enkla att skapa och erbjuder massor av extra designalternativ som verkligen får din personliga årsdagskalender att imponera. Lägg till viktiga datum i kalendern, som er bröllopsdag, födelsedagar och andra stora händelser. Du kan också utforska vårt bibliotek med snygga illustrationer och roliga bakgrunder.

Om du känner dig särskilt kreativ kan du göra ett roligt fotoprojekt när du väljer bilder till kalendern. Hitta bilder på er två, foton på er var för sig och till och med magnifika landskapsbilder från era mest minnesvärda resor – och sortera dem sedan efter datum. Var noga med att passa ihop er bröllopsmånad med rätt månad i kalendern och sätt sedan igång med att ordna resten efter tidpunkt! I mars minns du kanske en solig vintersemester med barnen, i december kan du se tillbaka på er första jul hemma tillsammans. Det kan ta en del tid, men är ett underbart sätt att fira höjdpunkter från ert liv tillsammans och väcka liv i glada minnen varje månad.

Skapa nu

3. Framkallade bilder från bröllopet

Framkallade bilder är en jättefin present på bröllopsdagen och kan vara hur extravaganta eller enkla du vill. Framkalla några bilder som betyder mycket för dig och sätt dem sedan i en fin ram när de kommer. En uppskattad detalj är att skriva för hand på baksidan av bilderna, till exempel datum och plats och en personlig hälsning.

En annan idé till dig som vill framkalla bilder från bröllopet är att släppa loss kreativiteten med några av de allra bästa bilderna från den stora dagen. Kombinera liggande och stående bilder, framkalla dem i olika storlekar, välj matt eller glansig finish och beställ bilderna direkt till brevlådan. Släpp loss fantasin när du ska placera bilderna i hemmet medan din partner inte är hemma, och överraska sedan honom/henne på bröllopsdagen med en vacker fotogallerivägg.

Skapa nu

4. Personliga väggdekorationer

Bröllopsbilder i hög kvalitet som visar en av våra lyckligaste dagar – vad kan väl vara en bättre idé till väggdekorationer som ger liv till ett rum? För dig som vill ge bort en oförglömlig present på bröllopsdagen är det inte mycket som går upp mot en magnifik väggdekoration. På önskefoto gör vi det enkelt: Alla våra väggdekorationsmaterial finns i storlekar upp till 120 x 80 cm.

Du börjar med att välja material, posterfinish, aluminium, canvas, skumtavla eller plexiglas. Därefter överför du önskad bild och väljer storlek och format – sedan är din personliga väggdekoration klar att framkallas och levereras. Du kan läsa mer om våra väggdekorationslayouter i önskefotos blogg och ta steget in i en värld av inspirerande väggdekorationer.

Skapa nu

5. Personliga muggar

En liten minnessak som firar ert liv tillsammans – personliga muggar är en fin bröllopsdagspresent som garanterat får din käraste att dra på smilbanden. Överför enkelt din bästa bröllopsbild till önskad muggdesign i önskefotos skaparverktyg. Lägg till egen text och utforska alla våra designalternativ.

På våra personliga fotomuggar hamnar ditt foto eller din anpassade fotodesign på en vit keramikmugg som tål både mikrovågsugn och maskindisk. Vi kan lova att den håller för att fira många bröllopsdagar framöver! Vårt bästa tips? Beställ matchande muggar och börja varje dag tillsammans.

Skapa nu

Det allra viktigaste när du väljer en omtänksam present är att vara personlig – och det finns få bättre sätt att göra det än med en anpassad fotopresent. Ser du fram emot att kasta dig in i ett fotoboksprojekt med bröllopsbilder eller vill du skapa en personlig fotokalender med utvalda bilder på dig och din bättre hälft? Skapa den perfekta presenten till års- eller bröllopsdagen hos önskefoto nu.