När du skapar väggdekorationer behöver du inte välja endast en bild. Med våra väggdekorationer kan du välja upp till 81 bilder att ha med och vi har just lanserat några helt nya layouter som gör det ännu enklare att skapa vackra väggdekorationer.
På samma sätt som med vårt Mosaikkollage, gör dessa nya layouter det möjligt för dig att ha flera bilder i en och förvandla dina bilder till ett riktigt konstverk.

Den runda layouten

Välj 25 av dina favoritbilder och visa dem på väggdekorationer i plexi, aluminium eller forex-skumtavla. Cirklar är ett fantastiskt sätt att mjuka upp ditt vardagsrum med, så en rund väggdekoration ger ditt rum en lugnande känsla.

Den spridda mosaiken

Med vår layout i form av spridd mosaik kan du använda många olika bilder i olika former och storlekar och ge dina favoriter mer fokus. Vi älskar denna layout för bilder från ett evenemang som t.ex. ett bröllop. Du kan placera dagens bästa bild i mitten i den största storleken och placera andra bilder runt den som visar stämningen för dagen.

Fullfärgat Mosaikkollage

Vårt Mosaikkollage i fullfärg betyder att dina bilder går ända till kanten av din väggdekoration utan att lämna plats i kanterna. Perfekt om du tycker att mer är bättre och gillar att visa upp så många bilder som möjligt.

Den regelbundna mosaiken

Använd våra unika layoter för att visa flera bilder tillsammans på din väggdekoration. Du kan också anpassa den genom att justera färgerna och bakgrunderna. Idealisk för att visa upp alla dina semesterbilder.Frestad att testa våra nya väggdekorationer? Skapa då en väggdekoration och välj en som passar dina behov. Och om du vill inspirera din familj och dina vänner, dela denna bloggpost på sociala medier med nedanstående ikoner.

 

Kommentarer