Nu när våren äntligen har kommit kan vi njuta av blå himmel, varmare väder och löftet om att sommaren väntar precis runt hörnet. Det är också ett perfekt läge för att skapa några speciella ögonblick tillsammans med familjen hemma och vi har några fantastiska idéer för enkla aktiviteter för er alla. Oavsett om det handlar om att sätta händerna i verket hemma, skapa en receptbok från önskefoto med familjen eller göra virtuella turer på världens främsta museer, finns det något som alla kommer att njuta av.

  • Skapa fantastiska fotoprodukter denna våren
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa ett tema för familjemiddagarna

Det finns så mycket utrymme för kul runt middagsbordet – varför inte skapa ett tema till det du äter? Om du vill att temat ska vara internationellt kan du ha en tacos- eller burritostation där alla gör en egen ingrediens till den mexikanska kvällen, eller kan alla göra sin egen pizza med italienskt tema. Eller kan du gå ännu längre och skapa ett middagstema runt ett spel som varje familjemedlem väljer och sedan välja något att äta medan ni spelar. Att få hela familjen involverade i att hugga in av en maträtt eller en sidorätt är ett bra sätt att samla alla.

Gå på ett virtuellt museibesök

Några av världens främsta museum och gallerier kan besökas via ett enkelt knapptryck. Många av dem har interaktiva faciliteter så att du kan upptäcka mänsklighetens mest fantastiska prestationer och konstverk från soffan. Vi har satt upp några av våra favoriter på listan här: Besök British Museum i London med ett klick. Känner du för att besöka Musée d’Orsay i Paris? Vad sägs om National Museum of Modern and Contemporary Art i Korea? Titta igenom National Gallery of Arts och deras utställningar i Washington, D.C.

Skapa familjens receptbok

Alla i familjen har en specialrätt eller en favoriträtt, så varför inte kombinera några av familjens legendariska måltider från varje generation? Skriv ner mormors hemliga recept så att de aldrig kommer försvinner – det är också ett bra sätt att vidarebefordra hennes metoder till familjens ungdomar. För de som inte har bestämt sig för sin signaturrätt ännu kan ni ta reda på deras favoriträtt och leta efter receptet. Genom att använda önskefotos redigeringsverktyg online är det enkelt att skapa din egen personliga familjereceptbok. Kolla in vårt fantastiska utbud av fördesignade anpassningsbara receptböcker för att komma igång.

Fräscha upp ditt hem

Våren är traditionellt tiden då man städar ut och börja om igen, och ett av de enklaste sätten att förbättra ditt hem är att uppdatera väggdekorationerna. Vi erbjuder ett brett utbud av väggkonstalternativ från aluminiumtryck, canvasdukar att hänga på väggen, och med vårt redigeringsverktyg kan de inte vara enklare att skapa. Oavsett om du vill återuppleva dina resor, njuta av de extra speciella familjestunderna eller om du helt enkelt vill skapa fantastisk konst för dina väggar, kan det inte vara lättare att uppdatera dina rum.

Skicka personliga kort

När du saknar familj och vänner är det uppskattat att hålla kontakten med dem genom att skicka ett personligt kort. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för att visa att du tänker på dem kommer du att hitta det du söker bland vårt stora utbud av kort. Det finns även mängder av olika tillägg för att skapa ett personligt meddelande och olika bildlayouter så att du kan skicka dem något unikt som definitivt kommer att få dem att dra på smilbanden.

Familjens “att göra”-listor och kalendrar

Se till att ingen i familjen missar ett datum eller viktig händelse i år med våra personliga fotokalendrar. Nu kan du inte bara välja vilken av de 12 månaderna kalendern ska börja på utan du kan även lägga till dina egna födelsedagar, årsdagar, spelkvällar eller andra speciella evenemang. Detta håller hela familjen organiserad samtidigt som de också blir till fantastiska gåvor om du känner för att överraska någon speciell person.

En bakdag med familjen

Sätt igång tävlingsandan i familjen genom att hålla en baktävling. Välj lag, tema och bestäm en tidsgräns för att skapa magiska bakverk som hela familjen kan njuta av i slutet. Det är upp till er vem som ska döma de klara bakverken men du kan vara säker på att de får en läcker smakstund. Huset kommer att fyllas av läckra bakdofter och din kamera kommer att bli full av magiska ögonblick och innehåll att fylla familjens receptbok med.

Våren är en underbar tid att spendera tillsammans med familjen, återuppliva gamla minnen men även för att skapa nya minnen. Oavsett om du funderar på att uppdatera dina väggar med ny konst kan du skapa fotoböcker med det roliga du gör eller starta en ny kalender för att dela med din nära och kära. Gå bara in på vår hemsida och skapa på en gång.

Kommentarer