Har det varit ett år med många sociala händelser? Vårt tips är att göra en fotokalender tillsammans, be vänner och familj att skicka sina favoritfoton av er tillsammans och samla de i en fotokalender som ni alla kan ha glädje av hela året. Dessutom är det den perfekta personliga presenten att ge bort!

Blog_Calendar_Friends_SE

Kompisgänget

Är ni ett gäng kompisar som gör allt tillsammans? Hylla er vänskap med en fotokalender. Be alla att skicka in sina favoritbilder på hela gänget eller delar av det, eller varför inte välja bilderna utifrån ett tema? Kalendern blir ett fint minne av året som gått tillsammans med kompisarna. Såklart ska alla ha en!

Blog_Calendar_Family_SE

Familjen

Ta tillfället i akt och samla foton från årets alla släktkalas som varit, vad är bättre än att sätta ihop dem tillsammans i en fotokalender som representerar er släkt! Kanske har det tillkommit en ny i skaran som kräver lite extra uppmärksamhet, eller kanske är det någon som har gift sig. Oavsett händelse är det ett perfekt tillfälle att ge släkten lite extra utrymme i en vacker fotokalender!

 

 

Kommentarer