Genom att använda ett tema i din kalender kan du göra den lite extra speciell. Låt dig inspireras av följande tips på teman!Blog_Calendar_BlackAndWhite_SE

Klassiskt svartvita

Många bilder blir vackra om du gör dem svartvita, detta gäller såväl närbilder och landskapsbilder såväl som bröllopsbilder och porträtt. Svartvita kalendrar är stilrena och passar in i de flesta moderna hem. Ett exempel kan vara att använda en bild som passar månaden och sen göra den svartvit.

Du kan också variera din fotokalender med svartvita bilder från olika tillfällen eller skapa en hel serie med 12 bilder från en och samma resa, utflykt eller fest. Efter en resa till New York har du säkert många bilder som är värda att bevara.

Tips! Har du inte dina bilder i svartvit kan du enkelt redigera dem när du skapar kalendern.

Blog_Calendar_Season_SE

Naturens skönhet

Låt naturen tala för sig själv! Ta ett foto på något i naturen som är typisk för årstiden eller en specifik månad. De naturliga skiftningarna i vår omgivning är vackra i sig och det är enkelt att få till ett bra foto. Du kan exempelvis fota de olika färgerna på löven och träden när hösten kommer. De eldröda löven under höstmånaderna blir en härlig kontrast till de mer monotona nyanserna under vintern.

Blog_Calendar_Family_SE

Familjens händelser

Det tredje tipset är att skapa kalendern utefter familjens händelser, det kan vara allt från födelsedagar till speciella traditioner. Kanske har ni planerat in en resa i november och vill ha en vacker bild att titta på för att kunna längta lite extra? Fyller en familjemedlem år i juni kan den personen vara motivet. I december kanske ni vill ha ett foto på hela familjen i julutstyrsel. Familjetemat gör kalendern personlig och betydelsefull för alla familjemedlemmar.

Kom ihåg att du kan köpa flera likadana kalendrar!

Här kan du börja skapa din egen kalender.

Läs vår sida om familjekalendern för mer inspiration.

Kommentarer