Det är aldrig enkelt att handla julklappar till din familj och dina vänner. Det kan vara knepigt att hitta någonting till alla som de kommer att älska och som samtidigt har din personliga touch. Alla våra fotojulklappar kan ha svaren. Med ett så stort utbud av produkter kan du skapa en personlig, rolig, tänkvärd och användbar julklapp till de speciella personerna i ditt liv. Men ta oss inte bara på orden, vi tänkte att vi skulle ge våra kunder ordet. För att väcka din julklappsinspiration frågade  vi dem om julklapparna de gjort med önskefoto och vilka tips de har för att göra dem. Tänk på den som önskefotos julklappsguide 2019.

  • Skapa underbara fotoprodukter till jul.
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa onlineCreate wonderful photo products this Christmas

Fotoböcker

Fotoböcker är en fantastisk fotojulklapp till mamma eller mormor.  Att skapa en fotobok som innehåller alla av dina mest speciella ögonblick är en underbar present att minnas med.

Judith gjorde en fotobok till sin mormor förra julen och reaktionen var underbar.

“Jag ville ge henne någonting annat än den vanliga tröjan och handskarna. Jag ville ge henne någonting personligt som hon kunde se tillbaka på alla ögonblicken med familjen med. Jag gjorde den så att varje avsnitt i fotoboken representerade en person i familjen. Den bästa delen var hennes liv med min morfar, det avsnittet blev hon så glad åt. När hon öppnade julklappen och bläddrade igenom sidorna, var hon så lycklig. Vi fällde alla en tår tillsammans när vi återupplevde ögonblicken tillsammans. Ny pryder fotoboken sin plats och visas upp för alla.” 

Om du funderar på att skapa en fotobok i julkapp är Judiths tips att verkligen tänka på personen du gör den till. Skapa avsnitt som hon gjorde för att göra den riktigt personlig. 

skapa nu

Väggdekorationer

Vårt fantastiska sortiment av väggdekorationer är ett underbart sätt att skapa effekt i ett rum. Att skapa ett nytt konstverk som väcker uppmärksamhet av dina personliga ögonblick är en unik julklapp till en familjemedlem eller vän.

Sarah skapade en enastående väggdekoration och valde att framkalla den på en skumtavla till sin far.

“Vi ger alltid en kalender till min pappa, men i år ville vi göra något annorlunda. Vi hittade ett svart-vitt foto av honom när han spelade baseball som tonåring. Vi skannade den och laddade upp den i önskefotos fotoredigeringsprogram. Jag var så stolt när han öppnade julklappen, man kunde se direkt att han älskade den. Nu hänger den på eldstaden i deras hem där alla kan se den när de hälsar på.”

Sarah har också ett tips när du funderar på att skapa en väggdekoration till en speciell person i julklapp: försök hitta ett oväntat eller bortglömt foto av ditt objekt. På så sätt blir de dubbelt överraskade när de öppnar den.

skapa nu

Muggar

Muggar är roliga julklappsidéer när du vill ge en grupp vänner eller hela din familj en julklapp. Mycket användbara, du vet att din julklapp kommer att göra dina nära och kära glada varje gång de tar en varm dryck, antingen det är på arbetet eller i sitt kök.

Anne gjorde en fotomugg till en grupp vänner förre julen:

“Jag gjorde en välgörenhetslöpning med vänner och vi tog en mycket fin bild på oss. Vi hade det så trevligt tillsammans att jag tänkte att det vore en fantastisk idé om vi alla hade en. Så jag gjorde en mugg som jag gav bort i julklapp till alla. Alla mina vänner använder fortfarande muggen och den pryder deras samling.”

Annes fantastiska tips när du ska skapa en fotomugg ligger i planeringen, samla ihop alla dina bilder och ladda ner i tidsföljd/efter tillfälle. Detta gör det å mycket enklare att genomföra projektet och du kommer alltid att kunna hitta den bild du söker. 

skapa nu

Kalendrar

När du vill vara absolut säker på att få en present som varar hela året, finns ingenting bättre än en av våra fotokalendrar. Varje familjemedlem kommer att älska en julklapp som har ett nytt minne varje månad.

Evelyn är ett stort fan av att skapa fotokalendrar med önskefoto:

“Varje år skapar jag 10 personliga kalendrar som jag ger till alla mina familjemedlemmar. Jag bor långt bort med min partner och unga familj och vi träffar inte familjen så ofta, så för oss är kalendern den perfekta gåvan för att återuppleva alla de fantastiska minnena vi har. Min make och jag brukar arbeta i fotoredigeringsprogrammet tillsammans, för att skapandet ska gå snabbare. Våra familjer älskar kalendern och jag minns till och med när vi glömde att dela ut kalendern för några år sedan, vi fick meddelanden från hela familjen som frågade var den var.”

Evelyns bästa tips när du skapar en fotokalender är att göra ett urval av bilderna du vill använda innan du laddar upp dem, eftersom det gör berättelsen du skapar så mycket enklare. Välj sedan en av våra fördesignade mallar som matchar stilen på dina bilder. 

skapa nu

Kort

Det vore verkligen inte jul om du inte skickade ett kort till dina favoritpersoner och med önskefoto kan du skapa några riktigt enastående och unika kort med dina alldeles egna bilder.

Francis gör sina fotojulkort med önskefoto varje år:

“Vi har några ögonblick där mina barn och barnbarn träffas tillsammans med mig och min make och vi tar alltid trevliga bilder av dessa tillfällen. Varje år väljer min make och jag vårt favoritfoto, oftast det där alla barnbarn gör grimaser och aldrig sitter perfekt stilla och vi gör ett julkort. Vi skickar det till alla våra nära vänner och familj med ett trevligt meddelande om våra familjer. Jag behåller en samling av alla kort vi skickar och sätter dem på väggen varje år. Vid jultid är det så trevligt att se tillbaka på de gamla bilderna med familjen.”

Francis bästa tips för att skapa ett julkort är att välja ett foto som får dig att skratta, det framkallar säkert samma reaktion när dina vänner och din familj ser det.

 

skapa nu

 

Vi bad några av våra kunder att dela med sig av sina tips och sina erfarenheter av att skapa den perfekta fotojulklappen i år. Kolla in önskefotos julklappsguide som inspirerats av våra kunder.

Kommentarer