Personliga alla hjärtans dag-presenter

Fira er kärlekshistoria och skapa personliga alla hjärtans dag-presenter som garanterat värmer hjärtat. Här hittar du massor av alla hjärtans dag-idéer som säger ”Jag älskar dig” på ett personligt sätt. Om du vill visa din älskade hur mycket hen betyder för dig, utforska våra alla hjärtans dag-tips och designa något helt unikt.

  • Designa kvalitetsgåvor till alla hjärtans dag
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Går snabbt och smidigt att skapa
Designa gåvor nu

Berätta er kärlekshistoria: fotobok till alla hjärtans dag

Från den första dejten till dagens stora kärlek: Ge bort ett fotoalbum på valentines day för att berätta er personliga kärlekshistoria och samla alla fina minnen på en plats. Det blir en omtänksam present som ni kan se tillbaka på många gånger för att minnas allt fantastiskt ni upplevt tillsammans. Det är enkelt att skapa: Titta bara igenom våra fotoböcker på olika teman och välj en design du gillar. Lägg till dina bästa bilder och text för att göra fotoboken mer personlig.

Fotokalender som sammanfattar ett år av kärlek

Se tillbaka på era största upplevelser tillsammans månad för månad med en fotokalender. Välj en av våra designmallar och fyll kalendern med dina bästa bilder som kan placeras i önskad månad eller årstid. Om du vill kan du också lägga till personliga händelser och datum, exempelvis födelsedagar eller er bröllopsdag. Och oroa dig inte – du behöver inte vänta tills nästa januari eftersom du kan påbörja kalendern med valfri månad. Därför blir den en perfekt gåva till valentinsdag.

En fin kärleksförklaring: väggdekoration

Om du verkligen vill visa din kärlek passar det perfekt med väggdekorationer till alla hjärtans dag. De förevigar ett ögonblick tillsammans och får dig att le varje dag. I vårt sortiment hittar du många olika material, storlekar och format, så att du kan skapa en väggdekoration som är hur stor och iögonfallande eller liten och diskret du vill. Det är enkelt att designa och tar bara några minuter, men glädjen med din unika alla hjärtans dag-present varar länge.

Het kärlek – en fotomugg

Vägen till en mans hjärta går genom magen, brukar man säga. Så varför inte visa hur du känner med en personlig fotomugg? Du kan trycka din favoritbild på muggen och lägga till en fin hälsning eller grafik. Fotomuggar blir uppskattade alla hjärtans dag-gåvor till par, eftersom de är så användbara. Varför inte skapa muggar i alla hjärtans dag-gåva till dig och din sambo med olika färger och foton? Om du vill göra det extra romantiskt kan du välja vår fotomugg med hjärtformat handtag.

Små alla hjärtans dag-presenter: fotokort, fotopussel med mera

Ibland kan en liten gest uttrycka stora känslor. Om du vill ge bort en liten alla hjärtans dag-present har vi också många andra fotopresenter till valentine’s day i vårt sortiment. Om du vill ha tips på en ovanlig alla hjärtans dag-present är våra fotopussel ett perfekt val. Om du vill skapa något som är både trendigt och praktiskt är fotomagneter det självklara alternativet. Och fotokuddar är en kramgo alla hjärtans dag-gåva som blir ett unikt inslag i heminredningen.