Om önskefoto

önskefoto är ledande i Sverige inom produktutveckling och försäljning av personifierade fotoprodukter som fotokalendrar, fotoböcker, studentskyltar m.m. Den största delen av försäljningen sker via e-handel på webbplatsen www.onskefoto.se

önskefoto grundades 1975 i Sölvesborg och har sedan dess ombesörjt kunder med fotoprodukter i hög kvalité. Vi har över 40 års lång erfarenhet av postordrar och har även moderna kunskaper inom e-handel. Under 2011 förvärvades önskefoto utav det holländska bolaget albelli och är nu en del av albelli gruppen. albelli är aktivt i Nederländerna, Belgien, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Norge. För mer information om albelli se www.albumprinter.org

Affärsidé och Vision
önskefoto vill inspirera människor att bevara och dela livets stunder genom att möjliggöra enkelt skapande av vackra och personliga fotoprodukter. Vi är engagerade i att leverera den bästa användarupplevelsen, när som helst och vart som helst. Vi strävar efter att ständigt förbättra och utveckla våra program och verktyg för att ge våra kunder bästa möjlighet till att skapa kreativa och personliga fotoprodukter. Vår vision är att förgylla vardagen genom att inspirera människor till att återuppliva minnesvärda stunder.

Varför välja önskefoto?
För oss handlar det om att bevara en god kundrelation med dig som kund genom att ge dig bästa användarupplevelsen och att du blir nöjd med dina produkter som du får hem från oss. Blir du inte nöjd så gör vi om det eller ger dig pengarna tillbaka. Läs mer om vad som gör oss unika här.

Postadress:
P.O. Box 16545
2500BM Haag
Nederländerna

Kontor i Nederländerna:
albumprinter BV / albelli
Stationsplein 53-57
1012AB Amsterdam
Nederländerna

Kontakta oss om du har problem med något du har köpt från oss. Om vi inte kan lösa problemet kan du kontakta Europeiska kommissionens onlineplattform för tvistlösning.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)