Designa eget mobilskal


 
Med ett personligt mobilskal till din smartphone kan du ta med dig dina bästa minnen vart du än går. Mobilskalen skapar du enkelt online, på din dator, iPad eller i mobilen. Mobilskalen finns till iPhone och Samsung Galaxy. Det enda du behöver göra är att starta vårt verktyg, ladda upp ditt favoritfoto och beställa så trycker vi ditt foto med högsta kvalitet på ett slittåligt mobilskal. Läs mer

 

Skapa eget mobilskal med foton

Ett mobilskal skyddar din telefon från repor och stötar. Så har du investerat i en ny iPhone eller en smartphone från Samsung är det klart att du ska behandla den varsamt. Med ett bra skal får du en telefon som håller sig snygg längre.

Med ett personligt skal vet du alltid vilken telefon som är din. Du behöver aldrig ta fel om det ligger flera telefoner på bordet. Med ett personligt mobilskal kan du sätta din egen prägel på den.

Hårt skal och foto runtom

Mobilskalen från önskefoto är gjorda av högsta kvalitet. Vi trycker fotot på ett hårt skal, som sedan skyddas av en blank yta. Skalet är självklart anpassat efter telefonens funktioner och du kan lätt komma åt knappar och reglage.

Fotot är dessutom helt anpassat till skalet, och kommer tryckas runtom telefonen (även på sidorna). Detta ger ett snyggt helhetsintryck och gör att mobilskalet blir en komplett produkt.

Så vill du ha ett skal till din iPhone eller Samsung-smartphone – eller kanske göra en uppskattad present – kan du börja här och skapa en helt unik produkt. Vi levererar ditt mobilskal hem till dig.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)