Klarna har löst det tekniska problemet! Nu kan du fullföra din beställning hos oss med Klarna Faktura.

 

Framkallade bilder i A4-format

Framkallade bilder i A4-format

När du vill göra verkligt intryck med dina framkallade foton, är det en bra idé att framkalla dem i A4-format. På önskefoto är vi stolta över att leverera framkallade foton i 12×8-format till alla som vill förstora sina bilder.

  • Skapa ett framkallat foto i A4-format
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa ett framkallat foto i A4-format

 

Framkallade bilder i A4-format

Att framkalla dina foton i A4-format är perfekt för dina favoritögonblick och idealiskt som väggdekoration eller presenter till vänner och familj! Framkallade foton i A4-format är ett fantastiskt sätt att få ut mer av dina ögonblick genom att skapa vacker konst av hög kvalitet för dina väggar – framkallade foton i A4-format som kommer att vara för evigt. Framkallade foton i A4-format är också en universalstorlek, så du får inga problem med att rama in dem heller!

Så förstorar du din framkallade bild i A4-format

Det är riktigt enkelt att framkalla dina foton i A4-format hos önskefoto – allt du behöver göra är att gå till avsnittet framkalla foton på önskefotos webbplats och välja “12×8” under avsnittet “Fotoförstoring”. När det är klart, laddar du bara upp ditt/dina foto(n) och kontrollerar att rullgardinsmenyn fortfarande säger 12×8 och klickar på “Slutför din beställning”. Härifrån kan du välja att framkalla dina foton som matta eller blanka eller till och med lägga till en vit kant, innan du går vidare till kassan.

Beställa din fotoförstoring

När du har valt antingen matt eller glansig yta på ditt framkallade foto och kanske lagt till en elegant vit kant, behöver du bara klicka på “Beställ dina framkallade foton”. Det tar dig till din varukorg och här kan du välja hur många kopior av dina framkallade foton i A4-format du önskar. Med önskefoto kan du välja från 1-100 så vi har det du behöver! Nu behöver du bara klicka på “Fortsätt” så kommer du till kassan. Dina eleganta framkallade foton i A4-format är nästan klara!

Skapa nu

Rated 3.8 of 5 based on 8608 reviews
 
Jag är väldigt nöjd med mina bilder +…

Jag är väldigt nöjd med mina bilder + att det är billigt att framkalla bilder
Läs mer

– Carina Wallin
 
 
Framkalla bilder

Lätt att framkalla bilder i olika format.
Läs mer

– kund
 
 
Lätt att framkalla fina foton...

Så länge bilderna är fina ur kameran/telefonen så blir de fina i framkallning. Att framkalla bilder kostar inte så mycket även om frakten är en del. Jag passade på att framkalla fler kopior till släkt och vänner som gjorde att det kändes "... Läs mer

– Evelina
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.