minbildbank. Säker lagring och organisering av bilder.

minbildbank. Säker lagring och organisering av bilder.

 

Bevara dina minnen

Lagra snabbt och enkelt alla dina bilder med minbildbank appen. Dina bilder lagras tryggt och säkert på ditt konto i bildlagringstjänsten minbildbank på onskefoto.se. Appen är helt gratis och gör det möjligt för dig att ta vara på dina ögonblick (stora som små) med bara ett par klick – Ladda ner dirket från iPhone, iPad eller Android.

Bevara dina minnen

ladda upp alla dina bilder snabbt och enkelt med minbildbank appen. Dina bilder lagras tryggt och säkert på ditt konto i bildlagringstjänsten minbildbank på onskefoto.se. Appen är helt gratis och gör det möjligt för dig att ta vara på dina ögonblick (stora som små) med bara ett par klick – Ladda ner dirket från iPhone, iPad eller Android.


Ogranisera dina bilder

Organisera dina bilder

I appen ser du dina bilder på en stilren tidslinje så att du får enkel översikt. Appen hjälper dig också att automatiskt föreslå vilka bilder som hör samman och grupperar dessa i olika händelser. Om du vill göra det ännu enklare kan du aktivera automatiskt synkronisering så att du säkerhetskopierar dina minnen och slipper att oroa dig.

 

När som helst och var som helst

minbildbank-appen i din mobil är kopplad med den nätbaserade versionen av minbildbank. Använd mobilappen till att ladda upp dina mobilbilder och nätversionen till att ladda upp bilder från din dator eller surfplatta. På så sätt har du alla dina bilder samlade på ett och samma ställe och kan titta på dem när och var du vill.

 

Gör något med dina bilder

Har du laddat upp alla dina bilder till minbildbank och önskar att göra något speciellt med dem? De flesta av våra designprogram kopplas automatiskt till minbildbank, och när du är inloggad kan du använda dina favoritögonblick till att skapa unika fotoprodukter.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.